Όταν οί Δήμαρχοι θυσιάζονται για τους δημότες τους ! Ο δικός μας Δήμαρχος κ. Λουκάς Τζανής τί κάνει;

Ο "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" και προεκλογικά "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας μας ενημέρωσε στο FACEBOOK -μέσω συγγενικού του προσώπου- ότι ΔΕΝ θα καλέσει σε αντίσταση τους πολίτες για το χαράτσι τής ΔΕΗ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι Δήμοι...
Μάλιστα θεωρεί(από ότι μας είπε το συγγενικό του πρόσωπο).... ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΗ την λύση που προτείνει για τους δημότες του ο δήμαρχος
της ν. Ιωνίας...
Δύσκολες εποχές για "θυσιαζόμενους" Δημάρχους, πράγμα πολύ δυσεύρετο στην εποχή μας και ειδικώς εδώ στον ταλαίπωρο δήμο μας, όπου ο κύριος δήμαρχος έχει βόλεψει κουμπάρους και φίλους-φίλες ενώ έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους, πόσο μάλλον τώρα να του ζητάμε και Αντιστασιακές θυσίες και...
υπερασπίσεις δημοτών απέναντι του αδηφάγου Κράτους…

Να του ζητάμε τώρα τέτοιες "θυσίες" δηλαδή να αναλάβει ο Δήμος την Νομική εκπροσώπηση των ανέργων, των φτωχών, και εκείνων πού αμύνονται τέλος πάντων σ΄ αυτόν τον ιταμό και αναίσχυντο εκβιασμό , «ή πληρώνεις το χαράτσι, ή σού κόβω το ρεύμα και σ΄ αφήνω χειμωνιάτικα στό σκοτάδι καί άς γίνεις καί κατεψυγμένος…»

Η βαρβαρότητα καί η αναλγησία στό έπακρον !

Ας δούμε όμως τι έκανε ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Αττικής μαζί με την συγκροτημένη και όχι διαλυμένη, καλή μας ώρα, δημοτική του ομάδα !

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ…
=======================================


Όλγα Κατημερτζή, αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Αττικής:

" Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές. Θα αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες μας.

Σε ομαδική αντίσταση απέναντι στα χαράτσια καλεί ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής τους δημότες του, βγαίνοντας μπροστά και αναλαμβάνοντας ο ίδιος τη διαχείριση της κατάστασης με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προτείνοντας στους Ιωνιώτες τον τρόπο με τον οποίο η τοπική κοινωνία έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει μαζικά.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Όλγα Κατημερτζή, τη Δευτέρα το πρωί στονALTER, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάλεσε και από εκεί όσους δημότες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το νέο χαράτσι να καταβάλουν σε ΑΤΜ τράπεζας το ποσό του λογαριασμού, χωρίς το τέλος ακινήτων και να καταθέσουν την απόδειξη στο Δήμο, ώστε αυτός να προχωρήσει σε ομαδικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ.

Μετά την εκπομπή, έσπασαν τα τηλέφωνα στο Δήμο Νέας Ιωνίας για να συγχαρούν το δήμαρχο Ηρακλή Γκότση για την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου, ενώ οργανώσεις πολιτών από όλη τη χώρα ζητούσαν να επικοινωνήσουν με την Αντιδήμαρχο για λεπτομέρειες για τη διαδικασία που ακολουθεί η Νέα Ιωνία.

Με την κ. Κατημερτζή μίλησε και μέλος της Επιτροπής Αγώνα Νότιας Καρυστίας, στο οποίο η Αντιδήμαρχος είπε ότι το παν σ αυτήν την προσπάθεια είναι η μαζική συμμετοχή, ενώ σε δήλωσή της στο karystiapressείπε: «δεν μπορεί η αυτοδιοίκηση να κάθεται απαθής και να μοιρολογεί για το “κακό που μας βρήκε”.

Έχουμε υποχρέωση να είμαστε μαζί με τον πολίτη που δεν αντέχει να
Keywords
Τυχαία Θέματα