Ολυμπιακη Αεροπορια,,,Θεος σχωρεστην...

Θα επεμβει κανεις κρατικοδιαιτος του ΣΔΟΕ να ελεγξει επιτελους το θεμα της Ολυμπιακης, και το "γιατι" εφτασε σε αυτο το σημειο ωστε να κλεισει?
Ποιοι πηραν μιζες εκατονταδων χιλιαδων δολλαριων απο τις ενοικιασεις αεροσκαφων, απο τα ανταλλακτικα, απο το κλεισιμο γραμμων, την πωληση
(ανεπισημως) των slot , την πωληση κτιριων στην ΝΥ και πολλα αλλα. Καποιοι εγιναν πολυ μα παρα πολυ πλουσιοι, με.....
πολλες πολυκατοικιες στην Γλυφαδα, χωρις να μπορουν να αποδειξουν το περιβοητο "ποθεν εσχες"....
Εχει κανεις αναλογιστει τις επαφες που ειχε η θεοδωρα και η αγια της οικογενεια, με την οικογενεια του αλλου καπαδοκη αεροπορικου επιχειρηματια...και την προστασια που ειχε ο εκτελεστης του σχεδιου "κλεισιμο ΟΑ" του πολλαπλως δαρθεντος (και φτηνα γλυτωσας τα χειροτερα) Κωστακη Χατζη...πως το λενε το καλοπαιδο...?
Και η μασα και τα σκανδαλα συνεχιζονται μεχρι των ημερων μας...Τα 4 αεροσκαφη τυπου AIRBUS A 340 υπερποντιων αποστασεων, τα οποια ανηκουν στο υπουργειο οικονομμιας (και οχι στην ΟΑ), σαπιζουν στο αεροδρομιο, χανοντας καθημερινω ς την αξια τους. Εχει ακουστει οτι εχουν απορριφθει προσφορες πολλες, και μαλιστα σε τιμες πολυ καλες, για λογους 'αγνωστους".......
Απορω πως μια τετοια περιπτωση κλοπης του ελληνικου πλουτου, δεν εχει εγειρει την περιεργια των κρατουντων την ηγεσια της Χωρας μας.

ΑναγνωστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα