Οι συνωμότες «διάβολοι» και το απυρόβλητο των «νταβάδων»

Υπάρχει μια μηχανιστική αντίληψη της εξάρτησης και της κατοχής μας από τα διεθνή κέντρα εξουσίας. Αντίληψη η οποία καλλιεργείται σκοπίμως και δολίως, για να επικαλύπτεται η πραγματικότητα, να μένουν στο απυρόβλητο οι κυρίαρχες οικονομικές δυνάμεις και για να κατασκευάζονται οι «νέοι» πολιτικοί τους υπηρέτες.
Ταυτόχρονα αυτή η μηχανιστική αντίληψη καλλιεργεί μια τέτοια μεγάλη σύγχυση αστυνομικών σεναρίων και.....
«συνωμοσιών», η οποία βοηθάει τις καθεστωτικές δυνάμεις να δημοκοπούν ασύστολα και ακόμα να το παίζουν, κάποιες και «υπερπατριωτικά»…

Αυτή η μηχανιστική, «αστυνομική»
αντίληψη σχηματοποιείται, σχετικά με την τωρινή οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, στο εξής: Κάποιοι, κάπου και κυρίως έξω από την Ελλάδα «συνωμότησαν» εναντίον μας, τα «κάνανε πλακάκια» με τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα, για να μας ρουφήξουν το αίμα και να μας καταστρέψουν…

Σίγουρα μας πίνουν το αίμα, μας κατασπαράζουν, προωθούν εναντίον μας τα πιο εφιαλτικά σχέδια και επιβάλουν μια δικτατορική οικονομική και πολιτική κατοχή.

Αλλά αυτοί που το κάνουν δεν είναι κάποιοι «συνωμότες», κάποια «σκοτεινά κέντρα» άπληστων κερδοσκόπων που «συσκέφτηκαν» και αποφάσισαν την κατοχή μας και την καταστροφή μας.

Αυτό που γίνεται στη χώρα μας δεν έχει επιβληθεί από κάποιες συνωμοσίες «σκοτεινών κύκλων», αλλά από την ίδια τη φύση και λειτουργία του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κυκλώματος, από τη φύση και τη λειτουργία των ορατών οικονομικών μηχανισμών κα των ορατών πολιτικών οργάνων αυτού του ιμπεριαλιστικού κυκλώματος.

Και αυτοί οι οικονομικοί μηχανισμοί και τα πολιτικά τους όργανα δεν εδρεύουν μόνο στο «εξωτερικό», αλλά και στο «εσωτερικό»: Υπάρχει μια διαλεκτική σχέση, συνάρτηση και εξάρτηση των διεθνών μαφιών του χρήματος με τις εγχώριες μαφίες. Το ίδιο και ανάμεσα στα πολιτικά όργανα τα διεθνή και τα εγχώρια.

Ο ιμπεριαλισμός είναι ενιαίος παγκόσμια, είναι ΟΛΟΝ, μια παγκοσμιοποιημένη ΜΗΧΑΝΗ και όχι ανεξάρτητα εξαρτήματα μιας μηχανής.

Κάθε χώρα εντός του παγκοσμιοποιημένου αυτού ΟΛΟΥ αποτελεί ένα γρανάζι του διεθνούς ιμπεριαλιστικού μηχανισμού, ένα εξάρτημα που δουλεύει σύμφωνα με τους οικονομικούς και πολιτικούς όρους αυτού του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού συστήματος.

Η στρατηγική λογική αυτού του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού πλαισίου, των κυρίαρχων οικονομικών του δυνάμεων και των αντίστοιχων πολιτικών οργάνων του (λογική σύμφυτη με τις λειτουργίες του καπιταλιστικού κέρδους), ΕΙΝΑΙ: Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των εθνών-κρατών, η λεηλασία των λαών, η ιδιωτικοποίηση των πάντων, η κατασπάραξη των αδύνατων και τα υπερκέρδη των ισχυρών.

ΕΝΑΣ είναι ο αδυσώπητος και σιδερένιος νόμος της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας και κακουργίας: Να αποκομίζει υπερκέρδη από την καταστροφή και αποτέφρωση των κοινωνιών και το αίμα των λαών να συσσωρεύεται ως χρήμα στα πορτοφόλια των αρπακτικών: Διεθνών και εγχώριων…

Τα ασθενικά γρανάζια του ιμπεριαλιστικού κυκλώματος ε
Keywords
Τυχαία Θέματα