"Οι Σκοπιανοί είναι καλοί άνθρωποι και δεν έχουν έχθρα για την Ελλάδα"!!!

Μαρτυρίες Ελλήνων, που πάνε συχνά για ψώνια στα Σκόπια, αλλά και σε οδοντιάτρους, λόγω φθηνού κόστους!!!

Πολλοί Έλληνες, κυρίως από την Μακεδονία, αλλά ακόμη και από την Ήπειρο, πηγαίνουν καθημερινά για ψώνια στα Σκόπια, γιατί, εκεί, αγοράζουν φθηνά πράγματα. Αλλά ταξιδεύουν στην γειτονική χώρα και για άλλο έναν λόγο. Φτιάχνουν τα δόντια τους, με πολύ λιγότερα χρήματα απ' όσα θα χρειάζονταν στην....
Ελλάδα.
Και δουλειά των οδοντιάτρων των Σκοπίων, όπως λένε οι πελάτες τους, είναι εξαιρετική. Αυτοί οι συμπατριώτες μας, λοιπόν, που επισκέπτονται συχνά τα Σκόπια, λένε θετικά λόγια για τους Σκοπιανούς.
Οι πολίτες της γειτονικής χώρας είναι καλοί άνθρωποι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Και το κυριότερο, διαπιστώνεται ότι δεν τρέφουν καμία έχθρα για την Ελλάδα. Το αντίθετο μάλιστα. Την θεωρούν πολιτισμική κοιτίδα τους. Οι εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος της χώρας μας και οι εθνικιστικές κορώνες, που κατά καιρούς διατυπώνονται, δεν εκπορεύονται από το λαό, αλλά από κέντρα, που θέλουν διαταραγμένες τις σχέσεις Ελλάδας και Σκοπίων. Κρίνεται ότι η φιλική συμπεριφορά των Σκοπιανών απέναντι στους Έλληνες δεν είναι υποκριτική, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα, αλλά αποτελεί πεποίθησή τους.

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα