Οι... πιρουέτες του Νότη

Στην πρεμούρα του να μαζέψει σταυρουδάκια, ο Μηταράκης της ΝΔ, μάλλον λέει πολλά. Τόσα πολλά που φαίνεται πως έχει μπερδευτεί, γι΄αυτό... τη μία μέρα λέει κάτι για ένα θέμα και την επόμενη, με σχετική ευκολία, εντελώς διαφορετικά πράγματα, για το ίδιο πάντα θέμα!!!

Όπως έγινε καλή ώρα με το ....
πρόγραμμα συγχωνεύσεων δημόσιων οργανισμών που παρουσίασε την Κυριακή στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς.

Βγήκε λοιπόν τη Δευτέρα ο νεόκοπος πολιτικός και... ερμηνεύοντας τον πρόεδρο της ΝΔ, είπε πως αυτό θα έχει
ως συνέπεια τη μείωση προσωπικού. Δηλαδή απολύσεις εργαζομένων.

Μόλις το έμαθαν στη Συγγρού έπαθαν εγκεφαλικό. Μετά τις σχετικές συστάσεις κι αφού προηγουμένως οι επιτελείς της Συγγρού...του είχαν τραβήξει το αυτί, βγήκε την Τρίτη και έκανε μια ωραία... πιρουέτα, σαν αυτές που κάνει κατά καιρούς ο Καρατζαφέρης.

«Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή μπορούν να γίνουν άμεσα απολύσεις χωρίς να έχουμε μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις. Δεν θέλουμε άμεσα απολύσεις γιατί είναι κοινωνικά άδικο και οικονομικά αναποτελεσματικό σε μια οικονομία που ήδη βουλιάζει» δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο.

Σημείωση: σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του γαλάζιου πολιτευτή ο Σαμαράς τον "προορίζει", όπως οι ίδιοι διαρρέουν δεξιά κι αριστερά, για "υπουργό" Οικονομίας (;;;), στην περίπτωση που η ΝΔ πάρει την αυτοδυναμία και σχηματίσει κυβέρνηση.

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες...

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα