ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ-Γ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ

Οι λασπολόγοι της ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς τους επιτίθενται. Ξαφνικά, τώρα ανακάλυψαν πως δήθεν έχει ο Υποψήφιος Πρόεδρος της παράταξης στις εκλογές του ΙΣΑ εταιρεία μαζί με.....
κυβερνητικούς βουλευτές. Η αλήθεια είναι πως πριν από 12 χρόνια ο Γιώργος Πατούλης ως ελευθεροεπαγγελματίας γιατρός στην Αθήνα
μαζί με πολλούς άλλους γιατρούς, γνωστοί από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Ιατρική, (όλοι τότε χωρίς καμία κομματική ιδιότητα) βρέθηκαν σε ένα πολυμετοχικό σχήμα μιας νεοϊδρυόμενης εταιρείας. Η συνεργασία αυτή δεν ευοδώθηκε και όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια όλοι (οι σήμερα ψευδώς καταγγελλόμενοι) αποχώρησαν.

Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή. Από το 2002 ακόμη, το ίδιο ακριβώς παραμυθάκι μηρύκαζε η ΠΑΣΚ-Γ, και σήμερα πάλι το ίδιο η ΠΑΣΚ-Γ και οι υποτελείς της. Στόχος τότε, όπως και τώρα, να μην κατέβει ο Πατούλης στον ΙΣΑ. Η πλάκα είναι ότι κοντά 10 χρόνια αργότερα, οι γνωστοί λασπολόγοι δεν βρήκαν καμιά καινούρια συκοφαντία να του προσάψουν.
Τόσο πολύ λοιπόν φοβούνται κάποιοι την υποψηφιότητα Πατούλη στον ΙΣΑ; Τόση λάσπη ξανά από ανθρώπους της ΠΑΣΚ-Γ και των υποτελών της για άσχετα θέματα; Γιατί, δεν τον αντιμετωπίζουν στις πολιτικές του θέσεις; Αντίθετα επιλέγουν αιρετές ιδιότητές του για να τον ψέξουν. Για ποιό λόγο άλλωστε; Διότι εκλέχτηκε από τα εκλεκτορικά σώματα, από τους πολίτες, από τους συναδέλφους του γιατρούς; Δηλαδή για θέσεις μη μισθοδοτούμενες στις οποίες τον ψήφισε ο κόσμος για την εξυπηρέτηση κοινωφελών σκοπών. Μεμπτό είναι αυτό ή μήπως τίτλος τιμής; Ο τομέας της υγείας βρισκόταν πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Γιώργου Πατούλη. Η εκλογή του σε εθελοντικές θέσεις σε φορείς για το περιβάλλον, για την πρόληψη στην υγεία, για την έρευνα, για τον συνδικαλισμό είναι η διαχρονική του δράση στην υπηρεσία του απλού πολίτη και του απλού γιατρού.
Ας το αντιληφθούν και τώρα! Ο Πατούλης θα δώσει τη μάχη για τους γιατρούς και θα αφήσει πίσω του τις λασπολογίες, τους λασπολόγους και τα συντρίμμια τους με πολιτική επιχειρηματολογία. Θυμίζουμε ότι και τότε, το 2002, τα ψέματά τους δεν ευοδώθηκαν. Ο Πατούλης εκλέχθηκε, και οι ψεύτες της εποχής εκέινης πήγαν στα σπίτια τους. Έτσι θα συμβεί και τώρα, διότι οι γιατροί γνωρίζουν και εκτιμούν τους αγώνες και το ήθος του εδώ και 20 χρόνια και μέχρι πολύ πρόσφατα στα πεζοδρόμια για τους συναδέλφους του.

Επιπλέον, όταν ο ανεκδιήγητος Υπουργός Εσωτερικών τον οδήγησε να επιλέξει ανάμεσα στο ιατρείο του ή το Δημαρχείο, εκείνος αποφάσισε να μην προδώσει τον κόσμο που τον ψήφισε. Ασφαλώς η ιδιότητα του γιατρού δεν χάθηκε και το ιατρείο του θα το ξανανοίξει σε λίγους μήνες που θα καταπέσει η εκτρωματική αυτή νομοθετική διάταξη. Αφού όμως απέτυχαν παταγωδώς να τον βγάλουν έξω από τη μάχη λόγω του ασυμβίβαστου, τώρα ανακάλυψαν σκελετούς μέσα στη ντουλάπα. Πιθανόν όμως να πρόκειται για τους δικούς τους σκελετούς.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για την ΠΑΣΚ-Γ. Σήμε
Keywords
Τυχαία Θέματα