ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
Αιώνια η δόξα στους ηρωικούς λεβέντες της Κύπρου που δολοφόνησαν οι Τούρκοι το 1996.

Η παλλαική εκδήλωση τιμής προς τους ήρωες δείχνει ότι ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί την τουρκοποίηση του νησιού με συμφωνίες τύπου Ανάν, που προωθούν οι ξένοι και οι Τούρκοι με τις ευλογίες του Νεοκυπριακού καθεστώτος Χριστόφια.

Η αποδοκιμασία του υπουργού Δικαιοσύνης, που εκπροσώπησε το καθεστώς
Χριστόφια στο μνημόσυνο, απέδειξε ποια είναι τα ...
συναισθήματα του Κυπριακού Ελληνισμού έναντι των εθνομειδοτών και εκκλησιομάχων που μας κυβερνούν.

Το καθεστώς Χριστόφια δεν νομιμοποιείται να κάνει τίποτα εφεξής. Εχει απέναντί του συνασπισμένο το 65% τουλάχιστον του λαού.

Ο Νεοκύπριος Πρόεδρος, που με την ανευθυνότητά του βύθισε, συν τοις άλλοις, την Κύπρο στον εφιάλτη της οικονομικής χρεωκοπίας, πρέπει οπωσδήποτε να φύγει πριν καταστρέψει ολοσχερώς την Κύπρο.

Η επιτροπή που διερευνά την ευθύνη για το πολύνεκρο και καταστροφικό για την οικονομία δυστύχημα στο Μαρί πρέπει να αποδώσει την ευθύνη σε αυτόν που την έχει στο ακέραιο. Δηλαδή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος χάραξε την πολιτική για τα κατασχεθέντα όπλα, διόρισε τους ανίκανους αξιωματούχους να χειριστούν το θέμα και παραγνώρισε όσες σώφρονες φωνές από την Κύπρο και εκτός Κύπρου του υπεδείκνυαν το εγκληματικό λάθος που έκανε.

Οσο πιο γρήγορα αποσυρθεί ο Χριστόφιας από την εξουσία τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό.

Τους επόμενους μήνες διακυβεύονται πολλά. Αλίμονον αν αφεθεί η τύχη του τόπου στα χέρια του εθνομειοδότη Χριστόφια ο οποίος αρνείται ακόμη και τώρα να αποσύρει τις προδοτικές παραχωρήσεις που έκανε προς τους Τούρκους εν αγνοία και σε αντίθεση με όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις της μεγαλονήσου.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα