Οι διεφθαρμένοι "αναρχικοί"...

Ο Παναγιώτης Αργυρού ζήτησε να αποπεμφούν οι βασανιστές της φυλακής του Δομοκου. Οι ίδιοι βασανιστές ή όμοιοι τους του έβαζαν ημερομίσθια στην προηγούμενη φυλακη του χωρίς αυτός να εργάζεται οπως προβλέπει ο κώδικας των φυλακών, δημιουργώντας μια αδικία εις βάρος των άλλων κρατουμένων.
Αν θέλει ο κος υπουργός δικαιοσύνης ας ασχοληθεί με το θέμα αποκατάστασης της ισονομίας και δικαιοσύνης ανάμεσα στους κρατουμένους. Ο Παναγιώτης Αργυρού θα εκτίσει 2-3 μήνες λιγότερη
από την ποινή του από ένα δικαστήριο που υποθετικά δεν αναγνωρίζει και από μια κυβέρνηση κι ένα κράτος το οποίο δεν αναγνωρίζει. Ή μάλλον συνεργάζεται μαζί του. Και αυτός και το πλουσιόπαιδο ο φερόμενος αρχηγός ο Χάρης Χατζιμηχελάκης. Ο αναρχικός με την τσέπη του....
μπαμπά.
Ας ψάξετε τα ημερομίσθια τους κι αν ποτέ αυτοί εργάστηκαν στις φυλακές τους θα πηδηχθώ από το παράθυρο. Οι βασανιστές τους Διευθυντές και Αρχιφύλακες οι ανθρωποφύλακες τα χουν πλακάκια μαζί τους. Εικονικά ημερομίσθια εις βάρος των άλλων κρατουμένων.
Οι σύντροφοι κάπου έχασαν την μπάλα μεταξύ μπράβων υποκόσμου απαγωγών και χρημάτων. "Ξεπουληθήκαμε στο Γιουσουρούμ για ένα κουστούμ". Ένα ανοιχτό επισκεπτηριο, 3 μήνες εικονικά μεροκαματα - πλήρης συνεργασία με τους βασανιστές. Τελικά οι σύντροφοι ήταν με μας ή με τους άλλους? ήταν της ΕΥΠ?

Μπακούνιν.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα