Οι «Άλκιμοι» ξανάρχονται

«Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση» με το ζόρι επιχείρησε να επιβάλλει σε όλους τους συνδαιτυμόνες του εστιατορίου της Βουλής ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.
Πως; Με το που ετέλεψε με το φαγητό του, σηκώθηκε σιγά -σιγά, πλησίασε στην τηλεόραση, άρχισε να αλλάζει τα κανάλια και μόλις είδε στην οθόνη την γνώριμη φυσιογνωμία του Γιώργου Καρατζαφέρη στο .....
Τηλεάστυ,
άρχισε σταδιακά να δυναμώνει τον ήχο, αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνους τους παριστάμενους υπουργούς, βουλευτές, τους συνεργάτες τους αλλά και υπαλλήλους.

Ο βουλευτής παρέμεινε όρθιος μπροστά στην τηλεόραση, τάχα για να ακούει καλύτερα αλλά μεταξύ μας μη και πάει άλλος να αλλάξει κανάλι, κι επί ένα εικοσάλεπτο, με περισπούδαστο ύφος θαύμαζε τα λεγόμενα του προέδρου του κόμματος στο οποίο ανήκει. Αφού τον… φχαριστήθηκε και δίχως βέβαια να ασχοληθεί με το αν είχαν την όρεξή του κι οι πελάτες του εστιατορίου, απομακρύνθηκε με πονηρό χαμόγελο. Περνώντας δε δίπλα από ένα τραπέζι με δημοσιογράφους ψέλλισε ΕΗΔ, Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να δείτε που την επόμενη φορά θα έχει μαζί και τον βούρδουλα…

http://briefingnews.gr/Κ
Keywords
Αναζητήσεις
αλκιμος χουντα, χουντα και αλκιμος
Τυχαία Θέματα