Οδηγίες προς ναυτιλομένους........

Tο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα είδος εγχειριδίου στο οποίο παρέχονται συμβουλές στους πολίτες για την προσωπική τους ασφάλεια. Εμείς με τη σειρά μας φτιάξαμε τις δικές μας οδηγίες που θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε κάθε "δυσάρεστο συμβάν":

Σε περίπτωση που ακουστούν πυροβολισμοί πέστε αμέσως στο έδαφος, όπως τα φύλλα το φθινόπωρο και οι καταναλωτές στα χέρια των κερδοσκόπων. Καλό θα είναι επίσης να έχετε μαζί σας μια τράπουλα για να ρίχνετε πασιέντσες, έτσι θα ξεχαστείτε περνώντας ευχάριστα και....
δημιουργικά την ώρα σας.

Αν είστε αυτόπτες μάρτυρες σε μια εγκληματική πράξη προσπαθήστε να κρατήσετε στοιχεία των δραστών όπως χαρακτηριστικά ρούχα αλλά και πινακίδες οχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες να κάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τεστ μνήμης και παρατηρητικότητας. Αν σας σταματήσει κάποιο όργανο της τάξης και σας ρωτήσει τι φάγατε χθές το μεσημέρι, μην απορήσετε. Οι ξεχασιάρηδες θα πληρώνουν επιτόπου πρόστιμο αλλιώς θα κατάσχεται η χύτρα ταχύτητας.

Ακόμη, ενόψει καύσωνα συμβουλεύουμε τους πολίτες να μην αφήνουν ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα των μπαλκονιών. Αν από την πολύ ζέστη και τον ιδρώτα βγάλετε την μπέμπελη τραγουδήστε το "Απόψε που την έβγαλα τη μπέμπελη, γουστάρω νύχτα δροσερή και ρέμπελη" και ίσως έτσι τη βγάλετε καθαρή.

Oι γυναίκες να μην κυκλοφορούν πεζές και μόνες, μετά τη δύση του ηλίου και πριν την ανατολή του φεγγαριού. Η μοναξιά σκοτώνει και πληγώνει. Όσες περπατούν ασυνόδευτες τη νύχτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα, ειδική άδεια κυκλοφορίας, κάρτα γνώσης πολεμικών τεχνών και πράσινη κάρτα καυσαερίων.

Παράλληλα οφείλετε να έχετε κλειστές τις κουρτίνες του σπιτιού ώστε να μην βλέπουν οι επιτήδειοι και οι μπανιστηρτζήδες (αγγλιστί Γουότσμεν), ποιος βρίσκεται μέσα. Καλό θα είναι να κρατάτε το κλειδί του αυτοκινήτου στο χέρι έτσι ώστε αυτός που θα σας επιτεθεί να μην ταλαιπωρηθεί ψάχνωντας την τσάντα σας. Εναλλακτικά, αν το λέει η περδικούλα σας, μπορείτε να κρατάτε στο χέρι σας ένα μεγάλο γαλλικό κλειδί ή μια γκαζοτανάλια, όχι για να κάνετε τον Μπομπ το Μάστορα, αλλά για να νοικοκυρέψετε το κεφαλάκι του δράστη, στρίβοντας αλά γαλλικά στη συνέχεια.

Για ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι, από και προς τη δουλειά σας, σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

http://satyrikon1.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα