Ο τύπος με ένα κλικ

Τα θέματα που κυριαρχούν στον ημερήσιο τύπο είναι τα εξής: το μήνυμα στήριξης της Ελλάδας μέσω του ιδιωτικού αλλά και του κρατικού τομέα από τη Γερμανία που έδωσε η Μέρκελ στο χθεσινό δείπνο με τον Γ.Παπανδρέου, η νέα μείωση του αφορολογήτου και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών και οι απεργιακές κινητοποιήσεις
σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:.....


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Έξτρα φόροι για όλους".

Η εφημερίδα γράφει ότι "με αποδείξεις ακόμη και το 50% του εισοδημάτος αλλιώς βαρύ πρόστιμο. Στα 5.000 ευρώ το αφορολόγητο για όλους, στα 9.500 ευρώ για συνταξιούχους άνω των 65 ετών και νέους έως 30 ετών.".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μόνο η δραχμή θα αναστήσει την Ελλάδα και θα αναδείξει την οικονομία της ως μία από τις ανταγωνιστικότερες σε παγκόσιο επίπεδο".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το έγκυρο αμερικανικό ΤΙΜΕ αποκαλύπτει:η δραχμή θα φέρει στον τόπο την ποθούμενη ανάπτυξη και θα αναδείξει την ελληνική οικονομία ως μια από τις ανταγωνιστικότερες παγκοσμίως".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Πρόεδρο έχουμε;".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "και όμως ο Κάρολος Παπούλιας έχει εξουσίες. Οι πολίτες που βασανίζονται από την κυβέρνηση της καταστροφής απαιτούν στήριξη και πρωτοβουλίες από τον ρυθμιστή του πολιτεύματος, που δείχνει ότι δεν μπορεί να απαρνηθεί τον παλιό εαυτό του ".

ΕΘΝΟΣ: "Νέο ριφιφί και με.... αποδείξεις! ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "φόρος τιμωρίας σε όσους δεν πιάσουν το πλαφόν. Θα φορολογείται με 10% η διαφορά ανάμεσα στο ανώτατο όριο του 25% και στο ποσό που συγκέντρωσε ο φορολογούμενος. Σενάρια και για περαιτέρω αύξηση του πλαφόν 25%".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο γέροντας Παΐσιος προέβλεψε επακριβώς τη σημερινή κρίση!!!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "έλεγε προφητικά: έρχονται δύσκολα χρόνα. Θα συμβούν γεγονότα πολλά! Η παλαβομάρα έχει ξεπεράσει τα όρια!... Κάθε λίγο θα ακούμε κάτι καινούργιο... ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Νέα αφαίμαξη μέσω αποδείξων!".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "και νέα μείωση αφορολογήτου για πολύτεκνους τους άνω των 65 και κάτω των 30. Ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαιώνει τη μείωση μισθών 20% στο Δημόσιο με παράθυρο για ειδικά πριμ. Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές. Ερχεται η τρόικα με σκληρότερα μέτρα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εκτός τόπου και χρόνου η Μέρκελ και ο Σόιμπλε".

Η εφημερίδα γράφει ότι "της Μέρκελ της φταίνε τα ταξί και το Κτηματολόγιο για το δημοσιονομικό χάλι της Ελλάδας και την αποτυχία μνημονίου. Ο Σόιμπλε τα έβαλε με τον Ομπάμα που ζητούσε γρήγορες αποφάσεις για την Ελλάδα και του συνέστησε να... ασχολείται με τη χώρα του".

ΕΣΤΙΑ: "Μνημειώδης ανικανότης ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "κανένας Έλληνας δεν είναι υπερήφανος για την ξένη κηδεμονία υπό την οποία έχει τεθή η χώρα μας που ήταν έκδηλη κατά την χθεσινή συνάντηση του κ.Παπανδρέου με την κ.Μέρκελ στο Βερολίνο ".

Η ΑΥΓΗ: "Αποκεφαλισμός πριν από το... κούρεμα".
Keywords
Τυχαία Θέματα