Ο Παπανδρέου κοροϊδεύει και απειλεί το λαό! Ανατρέψτε τον!

Βήχος Παναγιώτης

Είναι αποφασισμένος να τσακίσει όποιους εμποδίζουν την … αλλαγή, είπε ο δωσίλογος πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων παραμυθιών που ξεφούρνισε στο Βελλίδειο, τονίζοντας ότι θα πατάξει κάθε αντίσταση στο καταστροφικό του έργο! Εχθρός, λοιπόν, είναι ο λαός! Το εννοεί και το αποδεικνύει μεταχειριζόμενος μία απίστευτη βία που θυμίζει φασιστικά καθεστώτα παλιών εποχών στη Λατινική Αμερική! Με την ομιλία του στη ΔΕΘ ξεσκεπάστηκε πλήρως. Όποιος μου αντισταθεί θα συντριβεί! Αυτή ήταν η ουσία του λόγου του! Ο λαός τι λέει για
όλα αυτά;
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ



Στις σημερινές συνθήκες, η ιδιομορφία της δομικής πολιτικο-οικονομικής κρίσης του ελληνικού καπιταλισμού, που τον καθιστά επίκεντρο της ψυχροπολεμικής σύγκρουσης ΗΠΑ/δολαρίου -Γερμανίας/Ε.Ε./ευρώ, από την μιά, και η οξύτατη πολιτική-ιδεολογική-οργανωτική κρίση του αντικαπιταλιστικού κινήματος από την άλλη, επικαθορίζουν και διαμορφώνουν τις σκληρές κι εφιαλτικές συνθήκες της σημερινής συγκυρίας. Σήμερα, η χώρα μας, η Ελλάδα, και όλα όσα η έννοια αυτή υπονοεί (λαός, πολιτισμός, παραγωγικές δυνάμεις και πλουτοπαραγωγικές πηγές, γεωγραφική έκταση κλπ.) οδηγείται, από το υπερσυσσωρευμένο εγχώριο και πολυεθνικό χρηματικό κεφάλαιο, από τους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους δανειστές του ελληνικού κράτους και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους εγχώριους και ξένους, με μαθηματική ακρίβεια, στην καταστροφή. Τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις πολλών γενεών καταπατούνται και αναιρούνται βάναυσα. Ο λαός, οι οργανώσεις της Αριστεράς, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία κλπ., πρέπει να αντιδράσουν άμεσα. Να ανατρέψουν την κυβέρνηση των δωσίλογων και υπηρετών της Τρόικας και του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

ΝΔ: Πολυπαιγμένη κασέτα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι

«Αντί να απολογηθεί για τα αδιέξοδα, που έφερε η πολιτική του, προτίμησε την πολυπαιγμένη κασέτα, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι» σχολίασε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην ομιλία του Πρωθυπουργού.

Ο Γ. Μιχελάκης σημείωσε ότι ο Γ. Παπανδρέου μίλησε στους εκπροσώπους των παραγωγικών ομάδων, αλλά για την παραγωγή δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο και ουσιαστικό.

Όπως είπε, η ΝΔ τον κάλεσε να υιοθετήσει, ορισμένες -έστω- από τις προτάσεις της για μείωση της φορολογίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων, μείωση του ΦΠΑ στήριξη της οικοδομικής δραστηριότητας, επανασύσταση των Υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας, αλλά δεν το έκανε.

Κατηγόρησε ακόμη τον Πρωθυπουργό ότι «προσπάθησε, με σενάρια καταστροφής, να κάνει το άσπρο - μαύρο ξεχνώντας, ότι όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας τα spreads ήταν 130 μονάδες βάσης και σήμερα έχουν εκτοξευθεί στις 1.900 μονάδες».

«Ο κόσμος είδε, έμαθε, έπαθε και ξέρει. Ο Πρωθυπουργός, με την εμμονή του, σε μια λάθος συνταγή και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησής του, προκαλεί ένταση
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπανδρέου, Ανατρέψτε,papandreou, anatrepste