Ο μέγας τσαρλατάνος Μορδεχάος Λεβί και οι παπαγάλοι της «διανόησης».

Ο Μορδεχάος Λεβί με παρατσούκλι Κ.Μαρξ έλεγε ότι η ζωή είναι αγώνας. Συμφωνούμε απόλυτα.

Αλλά πως εξελίσσετε ή μπορεί να εξελιχθεί αυτός ο αγώνας ; Ο Μαρξ θεωρούσε σαν κύριο συντελεστή της παγκόσμιας ιστορίας τον αγώνα των τάξεων. Αυτό είναι συκοφαντία. Και συκοφαντία κακόβουλη. Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει ο αγώνας των τάξεων – υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ποτέ όμως δεν υπήρξε σαν κύριος μοχλός της ιστορικής εξέλιξης. Ο αγώνας των εθνών, φυλών
και κρατών έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στα ...
ιστορικά δρώμενα.

Όταν ο Μαρξ περιέγραφε τον αγώνα των τάξεων – δεν έλεγε απλός ψέμα. Το ψέμα εδώ είναι πιο πολύπλοκο. Όχι ότι αυτός ο αγώνας δεν υπάρχει. Το ψέμα αποτελείτε στην μονομερή και κομματιασμένη αλήθεια. Και η όποια κομματιασμένη αλήθεια κατά βάση δημιουργεί ψευδείς εικόνα.

Για να καταλάβετε αυτό το πράγμα θα σας δείξω ένα παράδειγμα.

Έγινε μια δημοσκόπηση. «Είστε υπέρ ή κατά των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων;» Ας πούμε ότι από τους 50 ερωτηθείς οι 45 απάντησαν «κατά» και οι 5 απάντησαν «υπέρ». Τα ΜουΜου«Ε» προβάλλουν τους 5 «υπέρ» και μόνο τους 2 «κατά». Υπάρχει ψέμα; Όχι. ‘Όλοι οι άνθρωποι που προβλήθηκαν πραγματικά αυτά πιστεύουν και αυτά δήλωσαν. Αλλά αυτό είναι μονομερή και κομματιασμένη πραγματικότητα που δημιουργεί διαστρεβλωμένη εικόνα.

Γιατί πρέπει να πιστεύουμε χωρίς ανάλυση τον Μαρξ ; Από πού πηγάζει η πεποίθηση ότι έχει «αγνούς σκοπούς» όταν περιγράφει μια κοινωνία ; Δεν πρέπει να αναρωτηθούμε ;

Ο Μαρξ δεν είναι καθόλου βλάκας, απλός έχει κακές προθέσεις. Δεν περιέγραφε την ιστορική πραγματικότητα αντικειμενικά, αλλά προσπαθούσε να τη διαστρεβλώσει έχοντας συγκεκριμένους στόχους. Όταν βλέπετε μια εργασία ή ένα κείμενο πρέπει να τα αναλύσετε μόνοι σας και να διευκρινίσετε ποιος το έγραψε. Και το βασικότερο – να καταλάβετε τους σκοπούς της.

Όταν δείτε ότι ο Μαρξ δεν είναι απλά ένας Εβραίος, αλλά κατάγεται από το γένος των λεβιτών (το πραγματικό του όνομα είναι Μορδεχάος Λεβί) και είναι απόγονος πολλών γενεών ραβίνων, οι οποίοι πριν από μερικές χιλιετίες έχουν βάλει στόχους για παγκόσμια (των λεβιτών) κυριαρχία, τότε θα καταλάβετε τους πραγματικούς στόχους αυτού του ανθρώπου.

Ο Μαρξ αποσιωπούσε τους πιο βασικούς συντελεστές της παγκόσμιας ιστορίας για δύο λόγους. Για να αποκρύψει την πρόθεση των Εβραίων για παγκόσμια κυριαρχία και για την εκμετάλλευση του αγώνα των τάξεων για δικούς του σκοπούς.

Οι αγώνες και οι πόλεμοι των εθνών, θρησκειών και φυλών δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να συγκριθούν με την δεσπόζουσα για την ιστορική σημασία και εξέλιξη προσπάθεια Εβραίων για παγκόσμια κυριαρχία. Γιατί ; Διότι αυτή η προσπάθεια των Εβραίων μετρά όχι δεκάδες, όχι εκατοντάδες, αλλά χιλιάδες χρόνια….

Το συμπέρασμα που θα βγάλει κάποιος από τα ιστορικά γεγονότα εξαρτώνται από το εύρος χρονικού περιόδου που περιλαμβάνει το «βλέμμα» του ιστορικού. Όταν κάποιος βλέπει τα γεγονότα με εύρος δεκάδων ή ακόμα και εκατοντάδων χρόνω
Keywords
Τυχαία Θέματα