Ο Μεγάλος Αδερφός είναι εδώ. Μαζί με το τυρί και τη φάκα...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Προσωπικα δεν έχω τίποτα να κρύψω πίσω από μια ανωνυμία, αλλά υπάρχει ανωνυμία τελικά ή σας δουλεύουν;

H απάντηση είναι ανωνυμία δεν υπάρχει απο χρόνια για αυτούς που θέλουν να ξέρουν.

Υπάρχει όμως το εξης...
Ξέροντας ότι σε παρακολουθούν είναι εξυπνάδα σου να είσαι προσεκτικός, προσεκτικός μέχρι που να μη εκφράζεσαι ελεύθερα.

Το δεύτερο ειναι ότι για να συγκεντρώσουν πληροφορίες σου δίνουν ευκαιρία να φτειάξεις κοινωνικά δίκτυα. Δεν σου λένε όμως ότι κρατάνε αντίγραφα των κινήσεών σου των μηνυμάτων σου κλπ.

Γιατί ενδιαφέρονται
όμως για δίκτυα και όχι για άτομα; Γιατί ο καθένας ωριμάζει μέσα σε δίκτυα, μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και μεσα απο αλγόριθμους μπορούν να διαβλέπουν τάσεις.

Απο κει και πέρα υπάρχουν τα tools, τα Windows, ta Linux, τα κινητά, οι μηχανές αναζήτησης, τα πάντα... Το διαδίκτυο λοιπόν απέκτησε σκοπό. Για μενα τα πιο ύποπτα ειναι τα σημεία που προβάλουν την ελευθερία λόγου διότι σε αυτά διατυπώνονται οι πρωτες ιδεες και σχηματιζονται οι πρωτοι πυρήνες αντίδρασης.

Αν ήθελαν τα παράνομα προγράμματα, τα ναρκωτικά, τα πάντα τα σταμάταγαν σε 24 ώρες αλλά τα χρειάζονται ειτε για συσκότιση έιτε για παραποίηση.

Στόχος ειναι ο ελεγχος των ανθρώπων με κάθε τρόπο. Χρήματα υπάρχουν. Η FED κόβει όσα θέλει και όποτε θέλει. Τα δίνει δε και εκεί που θέλει... στους περιπτεράδες.

Φυσικά μέσα στα κοινωνικά δίκτυα πάιζουν όλες οι μυστικές υπηρεσίες ακόμη και οι μικρές των εξαυλωμένων χωρών...

Το συστημα λοιπόν ψάχνει τους αντιπάλους του, μερικές φορές τους δημιουργεί, θέλει λόγο ύπαρξης.

Τελευταία όμως κάνει γκάφες γιατί οι ηλίθιοι έγιναν περισσότεροι απο τους έξυπνους μέσα στο σύτημα ελέγχου. Εχουν πρόβλημα να τους ξεχωρίσουν γιατι και οι ίδιοι δεν διαφέρουν...

Τι σημαίνει αυτό; Collapse. Το σύστημα είναι άρρωστο!!!
Gaz Vrom
Keywords
Τυχαία Θέματα