Ο Μάκος έκλεισε σε ιταλικό σύλλογο

Η ΑΕΚ έχει την μεγάλη ευκαιρία μέσα από την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια με είσοδο στους ομίλους να επαναδιαπραγμευτεί πολλά συμβόλαια παικτών που βρίσκονται σε εκρεμμότητα εξαιτίας της μη ρευστότητας, αφού το ταμείο της ΠΑΕ θα πάρει μια σημαντική οικονομική ανάσα της τάξεως των 15 περίπου εκατ. ευρώ. Βέβαια, το....
μέλλον του Γρηγόρη Μάκου κατά πάσα πιθανότητα έχει κριθεί...

Σύμφωνα, με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του 25χρονου μέσου, ο παίκτης της Ενωσης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει
την καριέρα του σε ιταλικό σύλλογο που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο. Ο Μάκος "κυνηγούσε" εδώ και καιρό ένα σημαντικό "άλμα" στην καριέρα του και μέσα από την φετινή του παρουσία φέρεται να έχει κερδίσει το στοίχημα!


Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν πως η Παλέρμο είναι ο πιθανότερος προορισμός του Ελληνα διεθνή και τον σημαντικότερο ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει ο νέος μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, δεν εμφανίζονται ακόμη επίσημες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αφού πρωταρχικός στόχος του Γρηγόρη Μάκου είναι τα πλέι οφ και η τελική έκβαση της προσπάθειας της Ενωσης για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Σε περίπτωση που ο "Δικέφαλος" κερδίσει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενδεχωμένος ο 25χρονος να ξανασκεφτεί το μέλλον του.

Αλλωστε, το δίλλημα θα είναι μεγάλο... Τσάμπιονς Λιγκ και περισσότερα "μάτια" ή Καμπιονάτο και χωρίς Ευρώπη (η Παλέρμο δεν κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο).




http://www.balla.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα