Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, εισερχόμενος στη Βουλή έκανε την παρακάτω περισπούδαστη δήλωση που πραγματικά άφησε άφωνους και τους παρουσιαστές του MEGA (Καμπουράκη, Καψή, Κοραή), που την μετέδωσαν σε απευθείας σύνδεση από τη Βουλή,
χωρίς φυσικά να γνωρίζουν τι θα πει :

«Αν τα παιδιά της Βοστώνης, ο κ. Παπανδρέου πάψει να φαντάζει ως Αρχολίπαρος και ο κ. Σαμαράς ως Σπουδαρχίδης, ο τόπος δεν θα δει προκοπή.»
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ... αλλά με τέτοιες εξυπνάδες από πολιτικό αρχηγό που πιστεύει ότι θα κυβερνήσει και που μάλλον κομπλεξικισμό έναντι των πτυχιούχων δείχνουν, έστω και αν οι πτυχιούχοι είναι απόφοιτοι πανεπιστημίων της Βοστώνης, η πολιτική ζωή του τόπου διέρχεται από δύσκολους ατραπούς με ανάξιους “τιμονιέρηδες” .

Διότι καλά είναι τα λογοπαίγνια και οι εξυπνάδες, αλλά στον κατάλληλο χρόνο, στα κατάλληλα μέρη και με την κατάλληλη συντροφιά, διότι άλλως εξευτελίζονται αφενός η πολιτική και αφετέρου όσοι τα λένε και ιδιαίτερα αυτοί που λόγω προτέρου βίου στην πολιτική τους ζωή, δεν επέδειξαν και την δέουσα σταθερότητα τουλάχιστον στις αρχές του κόμματός τους.

Και ο τόπος αυτή τη στιγμή χρειάζεται απλή λογική, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι μόνο φαιδρότητες, εξυπνάδες και κυβιστήσεις, κοινώς κωλοτούμπες.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα