Ο Δ. Αβραμόπουλος ”έριξε” τον Γερουλάνο και ταξίδεψε Ν. Υόρκη γιά τουρισμό-ψώνια…

Πάνε κι έρχονται τα λαμόγια σε ταξιδάκια αναψυχής με τα χρήματα του ελληνικού λαού!

Διαχρονική η… αποτυχία των εκθέσεων -από Ελλάδα- στο ”Ωνάσειο” Νέας Υόρκης
Στην υγειά του… μακαρίτη, που το χρήμα του εκμεταλλεύονται επιτήδειοι. ‘Αξεστοι ‘Ελληνες πολιτικοί και ”παπαγαλάκια” των ΜΜΕ Αθήνας καλεσμένοι του Ιδρύματος κάθε χρόνο, γιά να κάνουν δωρεάν ταξιδάκια- ψώνια στη Νέα
Υόρκη. Εφέτος ”τίμησαν” την........
‘Εκθεση στο Κέντρο του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» στο Μανχάτταν (με θέμα: «Μετάβαση στο Χριστιανισμό. Η τέχνη στην ύστερη αρχαιότητα, 3ος-7ος αι. μ.Χ.»), οι επαγγελματίες πολιτικοί, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Αρούλης Σπηλιωτόπουλος. Υποτιμώντας βάναυσα τους ‘Ελληνες και την Ελλάδα, στο ”Ωνάσειο” προσπαθούν να προβάλουν την ανθελληνική βυζαντινή αυτοκρατορία με γελοία επιχειρήματα. Παραδοσιακά, οι εκθέσεις που διοργανώνει το ”Ωνάσειο” στην ”υπόγα” του, ΔΕΝ προσελκύουν επισκέπτες -ιδιαίτερα Αμερικανούς- και είναι ουσιαστικά αποτυχημένες, αφού γίνονται βασικά γιά λόγους σκοπιμότητας και σπατάλης χρημάτων.

Η πολιτική-κομματική αχρηστία της Ελλάδας κάνει ταξιδάκια στη Νέα Υόρκη και ο λαός πεινά
Ο Δ. Αβραμόπουλος ”έριξε” τον Γερουλάνο και ταξίδεψε Ν. Υόρκη γιά τουρισμό-ψώνια …
Μαζί του ο Αρούλης Σπηλιωτόπουλος και άλλα πολιτικο-μιντιακά ”λαμόγια”, με τα έξοδα πληρωμένα από το ”Ωνάσειο”. Κι ενώ οι εκπρόσωποι της διεφθαρμένης πολιτικο-κομματικής χούντας, επίπεδου Αβραμόπουλου και Αρούλη Σπηλιωτόπουλου κάνουν ταξιδάκια αναψυχής, στην Αθήνα και αλλού ο λαός πεινά…

Ο υπουργός ‘Αμυνας βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, γιά να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση των ανίκανων και ξενόδουλων στα εγκαίνια (6 Δεκ.’11) της έκθεσης «Μετάβαση προς τον Χριστιανισμό. Η τέχνη στην ύστερη αρχαιότητα, 3ος-7ος αι. μ.Χ.». Η έκθεση περιλαμβάνει 150 αντικείμενα και έργα τέχνης και διοργανώνεται από το ”Ωνάσειο Ιδρυμα” σε συνεργασία με το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών. ‘Ισαμε πρόσφατα τέτοια ταξιδάκια, με έναν ”δεκάρικο” στα εγκαίνια, αλλά ουσιαστικά γιά διακοπές και ψώνια δεν τα έχανε ο αρμόδιος επί του Πολιτισμού υπουργός, Π. Γερουλάνος. Μαζί με τον υπουργό ‘Αμυνας ταξίδεψαν και δεκάδες ”ημέτεροι” με το ”Onasis Travel”, δηλαδή τουρισμός-ψώνια στη Νέα Υόρκη, στην… ”υγεία” του μακαρίτη.

”Ελληνοαμερικάνικη Κοινότητα Φλόριδας”: Νεκροταφείο, Γηροκομείο, αλλά «κουβέντα» γιά συνελεύσεις, εκλογές
Η (αστική) Κοινότητα, μη κερδοσκοπική Οργάνωση (περιοχή Κόλπου Τάμπας ουσιαστικά), επανιδρύθηκε για…3η φορά τον περασμένο χρόνο, 2010, με μόνιμα στελέχη τα ίδια ”κουρασμένα παληκάρια” του παρελθόντος. ‘Εχει λιγότερα από 100 μέλη, αρκετά από αυτά ούτε καν μόνιμοι κάτοικοι Φλόριδας. ‘Ισαμε σήμερα, ούτε συνεδριάσεις, ούτε γενικές συνελεύσεις, αλλά ούτε κι… εκλογές! Μάλιστα, το αυτοανακηρυγμένο Συμβούλιό της είναι το ίδιο με αυτό της ανενεργής γιά χρόνια, διαλυμένης ουσιαστικά ”Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φλόριδας”. Η ”Κοινότητα” έχει κάνει μόνο γλέντι-φαγοπότι γιά… εγκαίνια κτιρίου και (τιμητικές) ”πλάκες” (26 Νοεμβρίου)
Keywords
Τυχαία Θέματα