Ο αρχηγός των LulzSec αποκαλύπτεται

Μια από τις εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο του hacking, o αρχηγός των LulzSec και μέλος των Anonymous, ο hacker γνωστός με το ψευδώνυμο “Sabu”, βγάζει για λίγο το προσωπείο του και αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία για τον εαυτό του, καθώς και πως είναι να είσαι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς καταζητούμενους του κόσμου.
Ο
Sabu παρουσιάζεται παντρεμένος και....
μιλάει τρείς ξένες γλώσσες – Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά – σε άρτιο επίπεδο. Στο χώρο του hacking ξεκίνησε το 2000 ως αυτοδίδακτος
και από τότε έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους διασημότερους hackers κυρίως λόγω της “χακτιβιστικής” του δράσης.
Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε τη δυνατότητα να διασταυρώσουμε εάν και κατά πόσο είναι αληθινά τα όσα δηλώνει ο αρχηγός των LulzSec, ο οποίος όλα δείχνουν ότι ζει στη Νέα Υόρκη και δηλώνει χαρακτηριστικά: “στις φλέβες μου τρέχει επαναστατικό αίμα”.
Βάση δημοσιευμάτων, o Sabu εμφανίστηκε πρόσφατα στο συνέδριο DefCon Security στο οποίο μάλιστα εμφανίστηκε και ο hacker thejester (th3j35t3r). Επίσης αρκετά πρόσφατα ανήρτησε tweet σύμφωνα με το οποίο κατηγορεί ευθέως το site hidemyass.com και παρακινεί όλους τους χρήστες του να σβήσουν τους λογαριασμούς τους, λόγω της παράδοσης των logs σε οποιοδήποτε αίτημα του FBI.
Από την πλευρά μας αναμένουμε τα επόμενα βήματα του Sabu και των LulzSec για τα οποία θα ενημερώνεστε από το SecNews.

http://www.secnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα