Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ...

Του Γιάννη Κανελλάκη


Πολλά πάρε δώσε με τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης (τα τίναξε όλα στον αέρα) της Ν.Δ. Προκόπη Παυλόπουλο έχει τον τελευταίο καιρό, απ΄ότι λένε έγκυρες πληροφορίες, ο μακαριώτατος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.
Πολλές συναντήσεις, φανερές και μυστικές, έχουν προκαλέσει σχόλια σε....
πολιτικούς, επιχειρηματικούς και διπλωματικούς κύκλους. Ο κ. Ιερώνυμος για τις συναντήσεις του με τον Προκόπη Παυλόπουλο επιλέγει την Αθηναϊκή Λέσχη (Πανεπιστημίου ) που προφανώς υπάρχει το
άβατο για πολλούς και μη εξαιρετέους. Εκτός φυσικά αν ο κ. Παυλόπουλος καλεί τον κ. Ιερώνυμο στην Αθηναϊκή Λέσχη για μυστικές συνομιλίες.
Απ’ ότι πληροφορούμεθα ο Προκόπης Παυλόπουλος προσπαθεί να αποσπάσει την πολιτική και οικονομική στήριξη του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Φυσικά ο κ. Ιερώνυμος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ακροατής του κ. Παυλόπουλου και όχι συνομιλητής. Δεν δεσμεύεται σε να δώσει υποσχέσεις στον αποτυχημένο πρώην υπουργό της Ν.Δ. που για άλλη μια φορά προσπαθεί να βρει σανίδα σωτηρίας.
Φυσικά τον κ. Παυλόπουλο τον περιμένουν ακόμα οι κάτοικοι στα Ζωνανιά για να του θυμίσουν τις βάρβαρες εκείνες μέρες σε βάρος των οικογενειών από αστυνομικές δυνάμεις που ο τότε υπουργός δημόσιας τάξης έστειλε εκεί για να καταστείλει το ...αντάρτικο. Ούτε οι Ναζίδες επί γερμανικής κατοχής είχαν φερθεί έτσι στις εκατοντάδες οικογένειες των Ζωνανιών που για τρείς και πλέον εβδομάδες αναβίωσαν στο χωριό τους χιτλερικές μέρες και νύχτες από τους κατασταλτικούς αστυνομικούς μηχανισμούς της Ν.Δ. που με εντολή του «ναζόφιλου» Παυλόπουλου , όπως τον αποκαλούσαν, εστάλησαν εκεί.

http://www.agioritikovima.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα