Ο Απατεώνας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Όλη η αλήθεια για την Δωρεά μετοχής 670 δις ευρώ

O ΠΑΣΟΚΟΤΡΙΑΝΤΑΕΥΡΩΠΟΥΛΟΣ

Θέλω ρε κουφάλες με απλά λόγια να μου απαντήσετε πριν σας παραθέσω όλη την αλήθεια στα παρακάτω:

Τώρα το ανακαλύψατε το θέμα με την μετοχή 670 δις ευρώ???

Γιατί το δημοσιοποιήσετε τώρα ? για καλό ?

Γιατί δεν μας λέτε ποιος θα υποστεί ζημία απο αυτό το θέμα? μήπως η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος?

Πέστε μου τι ζημία θα έχει η Εθνική Τράπεζα
της Ελλάδος η οποία είναι στο χρηματιστήριο τις wall street όταν ακούγετε στην αγορά ότι  θα πρέπει να πληρώση ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό ? ? ποιοι κερδίζουν από αυτό ?

Ρε κουφάλα Μάκη τελικά ......
αγόρασε την ζούγκλα ο Ανδρέας Βγενόπουλος ???

Τι παιχνίδι παίζεις πάλι? ? ?

Να απαντήσετε ξεκάθαρα στον Ελληνικό λαό γιατί τώρα σκαλίσατε το θέμα ενώ το ξέρατε καιρό τώρα ?

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ιστορικό χρονικό - Συγχώνευση της Τράπεζας της Ανατολής με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Το έτος 1904 ιδρύεται στην Αθήνα η “ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ” (BANQUE D’ORIENT-ORIENT BANK),το καταστατικό της οποίας δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ αρ. 277/7-12-1904).
Συνιδρυτές και συνιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ανατολής είναι η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και η Εθνική Τράπεζα Γερμανίας. Αρχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Ανατολής ορίζεται το ποσό των δέκα εκατομμυρίων Χρυσών Γαλλικών Φράγκων (10.000.000 χγφ). Είναι αυτονόητο ότι οι συνιδρυτές της Ανατολής έκαναν εγγραφές και πώλησαν μετοχές της νέας τράπεζας πριν καν ξεκινήσει την λειτουργία της.
Το έτος 1906 η Τράπεζα Ανατολής ξεκινά τη λειτουργία της και αμέσως προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 5.000.000 χγφ. Με συνολικό κεφάλαιο 15.000.000 χγφ αναπτύσσεται γρήγορα στη Βόρειο Ελλάδα, στη Μικρά Ασία και στην Αίγυπτο.
Το έτος 1910 κάνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10.000.000 χγφ και γίνεται κυρίαρχη στη Μικρά Ασία, Αίγυπτο και όχι μόνον.
Το έτος 1925 προχωρά σε δύο νέες αυξήσεις (μία στην αρχή και μία στο τέλος του έτους) του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 5.000.000 χγφ η κάθε μία και έτσι την επόμενη χρονιά (1926) η Τράπεζα της Ανατολής βρίσκεται με κεφάλαιο 35.000.000 Χρυσά Γαλλικά Φράγκα, διαιρεμένο σε 280.000 μετοχές των 125 χγφ.
Το έτος 1932 αποφασίστηκε η συγχώνευση της Τράπεζας της Ανατολής με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (ΦΕΚ αρ.301/31-12-1932).
Να σημειωθεί ότι τα ακίνητα της Τράπεζας Ανατολής ήταν σημαντικά και πολλά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ακίνητο στην οδό Σοφοκλέους 6 στην Αθήνα που στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα το Χρηματιστήριο Αξιών, ήταν τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Ανατολής (ιδιόκτητο), το ακίνητο στην οδό Πανεπιστημίου που στεγάζεται η Τράπεζα της Ελλάδος ακόμη και σήμερα ήταν ιδιοκτησία της Ανατολής, πολλά ακίνητα (οικόπεδα και κτήρια) που περιλαμβάνονται στο τρίγωνο Πανεπιστημίου-Αιόλου-Σοφοκλέους ήταν ιδιοκτησία της Ανατολής!!! Όλα τα ακίνητα της Ανατολής μεταβιβάστηκαν στην Εθνική Τράπεζα άμεσα με την έναρξη της ειδικής εκκαθάρισης, τ
Keywords
Αναζητήσεις
ακινητα τραπεζας ανατολης, ζουγλα. d. ar
Τυχαία Θέματα