Ο Αδαμίδης ζήτησε δανεικά από τους Ελληνες παίκτες

Κάθε μέρα που περνά και πλησιάζει το τέλος του Μαρτίου μοιάζει με... θηλιά στον λαιμό των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού πρέπει να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν
Μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει η ΠΑΕ να βρει τα 5,3 εκ. ευρώ που απαιτούνται για ληξιπρόθεσμες οφειλές έως τις 31-12 και με δεδομένο
ότι ο...
μεγαλομέτοχος Πέτρος Παππάς δέχεται να δώσει το δικό του ποσοστό, την ώρα ο άλλος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, αγνοείται από τα δρώμενα της ομάδας και η λύση δε δόθηκε ούτε από κάποιον άλλο επενδυτή (Μακρή, Δαλακούρα), η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να στηριχθεί στο… φιλότιμο των Ελλήνων παικτών.


Συγκεκριμένα με τη λήξη της προπόνησης της Τετάρτης (23/3) ο Σταύρος Αδαμίδης συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Πουλάκο και τον εκτελεστικό διευθυντή Γιώργο Κωνσταντινίδη, μάζεψε τους Ελληνες παίκτες στα αποδυτήρια και τους ζήτησε την εξής διευκόλυνση.


Να αποδεχθούν να πάρουν το 50% των οφειλομένων τους προκειμένου με τα υπόλοιπα λεφτά να μπορέσουν να καλύψουν τις οφειλές στους ξένους παίκτες για να πειστούν να υπογράψουν τα απαιτούμενα έγγραφα που θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ να συμμετέχει στις διοργανώσεις και τη νέα περίοδο.


Μάλιστα, πρόθεση της διοίκησης είναι να ζητήσει και από τους ξένους να πληρωθούν το 70% αρχικά, ευχόμενη το αίτημά της να γίνει αποδεκτό. Μια παράκληση που έγινε αποδεκτή από τους Ελληνες και σε μεγάλο βαθμό λύνει προς στιγμή τουλάχιστον τα χέρια της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης. Προφανώς όπως γίνεται αντιληπτό θέμα προστίμου για την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν τίθεται, όπως είχε ανακοινώσει χθες στους παίκτες ο πρόεδρος της ΑΕΚ.


http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα