Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Σε εκτενές άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στο Μπλογκ ENTAXY-HELLAS με τίτλο ¨Φοβού τις ειδούς του Μαρτίου , ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Διαμαντής που σημειωτέον ήταν ο μόνος που είχε προβλέψει ένα χρόνο πριν με μαθηματική ακρίβεια την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και το σχηματισμό Κυβέρνησης Συνεργασίας μέσα στο 2011 , προειδοποιεί για τις δυσκολίες που ....
μας περιμένουν μετά το Μάρτιο του τρέχοντος έτους.
Χρησιμοποιώντας την παροιμιώδη
πρόρρηση, ¨Φοβού τις ειδούς του Μαρτίου¨, που ως γνωστόν είναι η φράση με την οποία κάποιος μάντης της αρχαιότητας προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Ιούλιο Καίσαρα για την επικείμενη δολοφονία του, ο Κ. Διαμαντής προβαίνει μια βαρυσήμαντη πρόβλεψη.

Πιο συγκεκριμένα , με τον αινιγματικό τρόπο που πάντα τον διακρίνει, ο έλληνας αστρολόγος αφήνει να εννοηθεί ότι λίγο μετά τα μέσα Μαρτίου επέρχεται και επισήμως για τη χώρα μας το μοιραίο, του οποίου η αναγγελία όπως χαρακτηριστικά λέει, θα εξισώσει ιστορικά τον νυν Πρωθυπουργό με τον Χαρίλαο Τρικούπη!!.

Μας προτείνει επίσης να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά διότι έρχονται δύσκολες μέρες, καθώς από τα μέσα Μαρτίου και μετά θα ενταθούν σε ύψιστο βαθμό οι σχέσεις μας με την Τουρκία , ενώ από το ίδιο διάστημα και μετά προβλέπει ότι θα υπάρξει διεθνής αναταραχή, καθώς αυτοί που κινούν τα ¨νήματα¨ του Κόσμου, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τις γεωπολιτικές ισορροπίες , μπορεί να φθάσουν μέχρι και σε πολεμική σύρραξη.

Λέτε να βγει πάλι αληθινός ?

ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα