ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ BEACH VOLLEY

Ήταν στραβό το κλίμα και ..όρμηξε κι ο γάιδαρος, που λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Χρόνια τώρα παρακολουθούμε με φόβο και δέος τη φθορά της μοναδικής μας παραλίας, λόγω έλλειψης κυματοθραυστών του δρεπάνου.
Χρόνια παλεύουμε να σώσουμε αυτή την όαση, μέχρι που …
φυλάμε και κατουρημένες ποδιές.
Έχουμε έρθει σε σύγκρουση με όλους τους εφοπλιστές και πλοιοκτήτες,
απαγορεύοντάς τους να κινούνται με ελεύθερη ταχύτητα στον όρμο.
Μέχρι τώρα, είχαμε την εντύπωση πως στο θέμα αυτό έχουν ευαισθητοποιηθεί όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, μηδενός εξαιρουμένου.
Θεωρώντας πως αυτή η περιβαλλοντική ευαισθησία έχει να κάνει με την ίδια μας τη ζωή.

Να όμως που διαψευστήκαμε …πανηγυρικά.
Μάλιστα από εκείνους που υποτίθεται πως είναι ταγμένοι να καλλιεργήσουν αυτήν την περιβαλλοντική ευαισθησία και να προστατέψουν το περιβάλλον από κάθε κακόβουλο ή και απλά απρόσεκτο.
Όταν πληροφορηθήκαμε πως η ίδια η Δημοτική μας Αρχή προέβη αυθαίρετα και ανόητα σε αμμοληψία από την απειλούμενη αυτή περιοχή και μάλιστα με εκατοντάδες τόνους, για την κατασκευή γηπέδου beach Volley (λες και δεν έχουμε παραλίες για την κατασκευή τέτοιων γηπέδων) , ομολογώ πως δεχθήκαμε κεραυνό εν αιθρία!!!
Τέτοια επιπολαιότητα, τόση ανοησία δεν θα μπορούσε να τη συλλάβει και ο πλέον αρρωστημένος νους.

Αναρωτιόμαστε, συνεπώς, άραγε υπάρχει νόμος που θα μπορούσε να αναγνωρίσει ελαφρυντικά σ’ αυτούς τους εγκληματίες της Δημοτικής μας Αρχής;
Άραγε υπάρχει Δικαστικός λειτουργός που θα βρει έστω και μια υποπαράγραφο νόμου που θα δικαιολογούσε την οποιαδήποτε επιείκεια για λογαριασμό αυτών των ανεκδιήγητων παραγόντων;
Είναι βέβαιο πως καμιά δικαιολογία δε θα μπορέσει να καθησυχάσει την κοινωνία, που δίκαια είναι εξοργισμένη με την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.
Απαίτηση όλων είναι να βγει δημόσια ο Δήμαρχος και να δώσει τις όποιες εξηγήσεις αν βέβαια βρει και να τους ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες προέβη, ενεργώντας κατ΄ επιταγή των νόμων του Κράτους.




ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
http://892fm.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα