ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ

Το superligda (εκ του Super League ή Σούπερ Λίγκα προερχόμενο) θα πραγματεύεται θέματα ποδοσφαίρου και κυρίως ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί το ποδόσφαιρό μας να είναι παρακμιακό, cult, στημένο, αντιτουριστικό, αντιθεαματικό και οτιδήποτε άλλο ξεκινάει από αντί, αλλά δεν παύει να είναι το ποδόσφαιρό μας και να το....
γουστάρουμε! Μεγαλώσαμε με Α' Εθνική, Νίκο Αναστόπουλο, Μπάμπη Τεννέ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ
και ΠΡΟ-ΠΟ και αυτό δεν αλλάζει. Το ιστολόγιο αυτό θα μιλάει κυρίως για μπαλίτσα, τακτικές και συστήματα, γιατί έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε σε αθλητικά sites για εισαγγελείς, οικονομικά ανοίγματα, διοικήσεις πρωτοδικείου κι επεισόδια. Όταν μπορούμε κι έχουμε έμπνευση θα δίνουμε και κανένα προγνωστικό.
Δεν το παίζουμε ειδικοί, δε διεκδικούμε το αλάθητο, απλά εκφράζουμε τη γνώμη μας. Κάνουμε δηλαδή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες, τον προπονητή της κερκίδας. Τα σχόλια από κάτω θα είναι ανοιχτά για να εκφράζετε κι εσείς όμορφα κι ωραία τη δική σας γνώμη.
Τονίζουμε ότι το superligda δε θα ενημερώνεται καθημερινά και ούτε θα έχει ειδησεογραφικό ρόλο. Όποτε μας περισσεύει χρόνος κι έχουμε να πούμε κάτι θα το βλέπετε "κρεμασμένο".

superligda.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα