ΝΕΑ ΥΠΟΕΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ HELLENICREVENGE.....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,εναντίον πατριωτικού ιστολογίου,εκτελεστικός βραχίονας μια κακομαθημένη στάρλετ,και βοηθός, υπό νομικό σχημα ,η δικαστική εξουσία.
ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Παρακολουθήσαμε όλοι την υπόθεση τόσο του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,όσο και την υπόθεση της επίθεσης που έχει δεχτεί το.....
πατριωτικό ιστολόγιο HELLENICREVENGE
Το εν λόγω ιστολόγιο,εδώ
και πολύ καιρό ,καταγγέλει την συνεργασία κρατικών φορέων με τους πράκτορες της παγκοσμιοποίησης.Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΌς ΤΟΥ ΛOΓΟς ΕΊΝΑΙ ΣΚΛΗΡOS ,ΌΠΩς ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΉ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΎ ΠΑΡΑΛΛΟΓΙΣΜΟΥ.
To ιστολόγιο έχει εντοπίσει ,ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος στην διαπλοκή της ανώτατης ηγεσίας του στρατεύματος,όπου απο ότι διαπιστώνεται,υπάρχει τέλεια συνεργασία των στρατηγών με το αντεθνικό καθεστώς που παν να επιβάλλουν στην πατρίδα μας.(ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ....ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ)
Πρώτο το ιστολόγιο αυτο,εντόπισε την συνεργασία του πρώην χουντικού αξκου,ΦΡΑΓΚΟΥ,με το καθεστώς,ενω ταυτόχρονα ,η κόρη του σκανδαλωδώς ελάμβανε προνομιακή μεταχείρηση στον τομέα του κρατικού θεάματος,δηλαδη με εντολή της κυβέρνησης,ενώ ταυτόχρονα ,γινόταν προσπάθεια να φτιαχτει η εικόνα της ,ως ταλαντούχας και μορφωμένης,ενώ τα διάφορα μέσα δεν παρέλειπαν να τονίζουν ότι είναι και....καλλονή,οπότε ,η πλέον κατάλληλη για όλα.
Το πρόβλημα με την εικόνα του ΦΡΑΓΚΟΥ και της κόρης του ,ξεκίνησε,όταν η Ευτυχία Φράγκου,παρουσίασε,εκπομπή,όπου και εμφάνιζε μετανάστες απο την ΑΦΡΙΚΗ και την ΑΣΙΑ,ως έλληνες,και ξετύλιγε μια άρρωστη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών,μη παραλείποντας να εκθειάσει τον νόμο περί ιθαγενείας ,του ΠΑΣΟΚ.
δειτε εδω http://youtu.be/Y9DvlfsRF-I
Για τα πρακτικά να τονίσουμε ότι ο νόμος περί ιθαγενείας ,εκρίθη αντισυνταγματικός,δηλαδή προδοτικός ,απο τμήμα του συμβουλίου της επικρατείας.Το hellenicrevenge.blogspot.com,δημοσίευσε την επιστόλη ανωνύμου έλληνος που αφορούσε την εκπομπή,όπου περνούσε γεννεές 14 ,τόσο τον ΦΡΑΓΚΟ,όσο και την κόρη του,εκτινάσσοντας την αναγνωσιμότητα του σε πρωτοφανή ρεκόρ,ενώ η επιστολή συμπληρωνόταν απο 100αδες μηνύματα διαμαρτυρίας. Δειτε εδώ
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/12/blog-post_4450.html
Ακολούθησε μια δικάστικη διαμάχη,πού στήθηκε απο πληροφοριοδότες που δήθεν έδωσαν την ηλεκτρονικ'η διεύθυνση του απόστρατου διαχειριστή του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,που είχε δημοσιεύσει την ίδια επιστολή και μιας δεσποινίδος ,η οποία δεν είχε καμμία σχέση ουτε με το ένα ,ούτε με το άλλο ιστολόγιο,και έτσι έγινε κατανοήτο και το ποιοι κρυβόντουσαν πισω απο την μεθόδευση.(για όσους γνωρίζουν).
Ολο το διάστημα που ακολούθησε,ο επίδοξος ΑΓΕΕΘΑ Φράγκος επεδίωξε να φτιάξει την εικόνα του,κάτι το οποίο και επισημάνθη διαδικτυακά και ξεσήκωσε πάλι τις διαμαρτυρίες πολλών πατριωτών και πατριωτικών ιστολογίων.. δειτε εδω
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/o_20.html

Την ημέρα της δολοφονίας του ΜΑΝ
Keywords
Αναζητήσεις
hellenicrevenge φραγκος
Τυχαία Θέματα