Νέα αποσυσπείρωση για το ΠΑΣΟΚ

Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται ότι είναι η προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου να «μαζέψει» το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχει το Κίνημα μια όσο το δυνατόν πιο ευπρόσωπη παρουσία στις εκλογές της 6ης Μαϊου.

Μετά τα πρώτα θετικά μηνύματα που έστειλαν οι δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν
την εκλογή της νέας ηγεσίας του Κινήματος, οι νέες κυλιόμενες μετρήσεις που...
διενεργούνται δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ διέρχεται μια καινούρια φάση αποσυσπείρωσης της κομματικής βάσης του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται νέες διαρροές από όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, αυτή τη φορά όχι προς τη Δημοκρατική Αριστερά, όπως συνέβαινε τους προηγούμενους μήνες, αλλά προς τη δεξαμενή των αναποφάσιστων.

Στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου επικρατεί προβληματισμός, επειδή η Ιπποκράτους διαπιστώνει ότι πέραν της προσωπικής δημοφιλίας και της ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής που απολαμβάνει ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τα υπόλοιπα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων κινούνται δραματικά εις βάρος του Κινήματος.

Ενώ, και με την εξαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τη δημοφιλία του, τα υπόλοιπα λεγόμενα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε διαρκή πτώση, με τα ποσοστά των αρνητικών γνωμών για το πρόσωπό τους, να ξεπερνούν κατά πολύ τις θετικές γνώμες.

http://www.statesmen.gr/6
Keywords
Τυχαία Θέματα