ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣ ΟΕΚ ΚΑΙ ΟΕΚ…!!!

Σχόλιο απο Αθανασόπουλο Περικλή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΤΩΠΟ κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ήταν ο μοναδικός πολιτικός που επισκέφτηκε τον ΟΕΚ και κατήγγειλε το κλείσιμο του και γενικά την κατάργηση της Εθνικής Στεγαστικής Πολιτικής της χώρας.

Ήρθε η ώρα ο πολιτικός φορέας που διεκδικεί την κυβέρνηση της χώρας να μας πει εφ’ όσον ψηφιστεί από τον Ελληνικό λαό αν θα αποσύρει τον νόμο 4046 του μνημονίου
που....
μιλάει για την κατάργηση των δύο Οργανισμών και τόσων άλλων δεινώ ν της χώρας μας, η θα φέρει νόμο για την επαναλειτουργία των δύο οργανισμών…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της επίσκεψης του ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΟΕΚ....
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΟΕΚ…!!!
Σήμερα Τρίτη 14-2-2012 στις 11:00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. ΤΣΙΠΡΑΣ επισκέφτηκε τους εργαζόμενους του ΟΕΚ στα κεντρικά γραφεία στην Πατησίων και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Η. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για το μείζων πρόβλημα που δημιουργείται σε όλους τους έλληνες εργαζόμενους με την αναγγελία του κλεισίματος του Οργανισμού..
Τα ερωτήματα που υπεβλήθηκαν στον κύριο ΤΣΙΠΡΑ κυρίως αφορούσαν διασφάλιση της εργασίας των εργαζομένων και το ιδιοκτησιακό των ακινήτων όπως και το αποθεματικό.
Το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του ΟΕΚ, όπως δήλωσε ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ανέρχεται σε περίπου 12 δις ευρώ.

Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προβεί σε ότι κρίνει απαραίτητο για να διασφαλιστούν όλα τα παραπάνω και μάλιστα θα κινηθεί και σε επίπεδο Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο ιδιοκτησιακό του Οργανισμού γιατί δεν είναι περιουσία του Δημοσίου αλλά των Ελλήνων εργαζομένων.
Τονίστηκε ότι παραβιάζεται το άρθρο 17 του Συντάγματος που αναφέρεται στην απαλλοτρίωση περιουσίας ιδιωτών από το κράτος…
Άρα η απόφαση κλεισίματος του ΟΕΚ που στην ουσία αφορά ιδιοκτησία των ελλήνων εργαζομένων επιχειρείται να τεθεί προς δημόσια εκποίηση παρανόμως.

http://thoureios.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα