Να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, ζητά ο Φλωρίδης

«Αυτό το ΠαΣοΚ, που έχει απομείνει, όπως έχει απομείνει, είναι ένας μηχανισμός κοινωνικά αποκρουστικός. Έχει αποκοπεί από την κοινωνική βάση, θα πρέπει πλέον να κονιορτοποιηθεί και να εξαερωθεί»,
υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός και ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου, κ. Γ. Φλωρίδης, τονίζοντας πως στην.........
παρούσα χρονική συγκυρία ισχύει απόλυτα αυτό που είχε αναφέρει τον περασμένο καλοκαίρι
με την υποβολή της παραίτησης του. Τότε είχε σημειώσει πως βρισκόμαστε ενώπιον μίας «μεταρρυθμιστικής εξάντλησης της κυβέρνησης. Τώρα έχουμε μεταρρυθμιστική εξάντληση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και η δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού, κ. Γερουλάνου, ο οποίος σημείωσε πως «αν πούμε ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αλλάξουμε αρχηγό ή να βάλουμε έναν αρχηγό που είναι ο πιο δημοφιλής που μπορούμε να βρούμε αυτή τη στιγμή, τότε θα έχουμε κάνει ένα έγκλημα».

Ο κ. Φλωρίδης, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση εναντίον του κομματικού μηχανισμού του ΠαΣοΚ, αλλά και αυτών που θέλουν να διεκδικήσουν την ηγεσία του, αναφέροντας πως οι «δελφίνοι» θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πρώτα σε ποια ιδεολογική κατεύθυνση θέλουν να κινηθούν.

Κατά τον κ. Φλωρίδη η παραφιλολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το τι μέλει γενέσθαι στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ν ακάνει παρά μόνο με την αποτροπή να τοποθετηθούν οι πολιτικές δυνάμεις πάνω σε πέντε μεγάλα ζητήματα της χώρας που είναι: Ο περιορισμός του κράτους, ένα νέο φορολογικό σύστημα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, πώς θα υπάρξει ανάπτυξη και πώς θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα.
dailynews24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα