Μοναδική προσφορά για ενήλικες που θέλουν να μάθουν Ιταλικά και Ισπανικά! Μαθαίνετε και τις 2 γλώσσες, πληρώνετε μόνο τη 1!

Τα Ιταλικά και τα Ισπανικά είναι δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς και χρήσιμες ξένες γλώσσες. Δεν είναι λίγοι οι ενήλικοι που θα ήθελαν να μάθουν και τις δύο αυτές γλώσσες, αλλά προβληματίζονται λόγω υψηλού κόστους και μεγάλης διάρκειας των μαθημάτων.
Τα.....
εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ιταλικών και Ισπανικών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να μάθει και Ιταλικά και Ισπανικά, πληρώνοντας μόνο τη μία από τις δύο γλώσσες.
Και όχι μόνο αυτό. Στην Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε
αποτελεσματικά για το πτυχίο Ιταλικών Diploma C1 (αντίστοιχο του Advanced των Αγγλικών) σε μόλις 8-9 μήνες και για το πτυχίο Ισπανικών DELE Intermedio B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών) σε 7-8 μόλις μήνες.

Επομένως, μπορείτε να μάθετε και τις δύο γλώσσες όχι μόνο με πολύ χαμηλό κόστος αλλά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Περισσότερες πληροφορίες για «Ιταλικά για ενήλικες, Ισπανικά για ενήλικες, Ιταλικά ταχύρυθμα για ενήλικες, Ισπανικά ταχύρυθμα για ενήλικες, προσφορές για εκμάθηση ξένων γλωσσών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών στο Νομό Αττικής, Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-6000.170, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση. Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα