Μιλάνε για θαύματα αρχιμανδρίτη, που πέθανε το 2006!

Πολλοί αποδίδουν θαύματα στον αρχιμανδρίτη Παύλο Καββαδία (1924-2006). Έδρασε στην περιοχή του Έβρου και συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες πνευματικών του παιδιών ο π. Παύλος είναι θαυματουργός. Δύο από τις πολλές μαρτυρίες: * "Μια κυρία η οποία απέκτησε παιδί με τις προσευχές του πατρός Παύλου και επί χρόνια τον είχε πνευματικό, αλλά δεν διαμένει στην....
Ορεστιάδα, δεν έμαθε τίποτε για την κοίμησή του.
Μήνες αργότερα ήθελε να τον συμβουλευτεί για κάποιο θέμα του παιδιού της. Τον πήρε στον γνωστό σ' όλους μας τηλέφωνο, συνομίλησε αρκετά και πήρε τις οδηγίες, που χρειαζόταν.
Μετά από λίγες ημέρες έμαθε ότι ο π. Παύλος δεν ζει κι έμεινε έκπληκτη. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνομιλούσε με τον π. Παύλο στη γη, ενώ αυτός μήνες πρίν είχε κοιμηθεἰ". *"Βρισκόμασταν στους Λειψούς, σε προσκυνηματική εκδρομή. Στο καραβάκι, κατά την επιστροφή μας, μια κυρία άγνωστη σε μας, μας ζήτησε επίμονα να μάθει ποιος είναι ο ιερέας, που συνοδεύει το δικό μας γκρουπ, για να πάρει την ευχή του. Όταν τη ρωτήσαμε, γιατί επιμένει τόσο πολύ, μας απάντησε ότι, καθώς κατεβαίναμε από την Παναγία του Χάρου προς το λιμάνι, είδε τον π. Παύλο, που προπορευόταν, να βαδίζει αρκετούς πόντους πάνω από το έδαφος".

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Αναζητήσεις
πατηρ παυλος καββαδιας
Τυχαία Θέματα