ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Παραθέτουμε το σκεπτικό του Διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου όπως ακριβώς αποτυπώνεται σε επιστολή του στο thraki life news και τον Θανάση Ζωγράφο
Με αφορμή τα γνωστά γεγονότα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, και τη διεκδίκηση υπό των Τούρκων, της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.) αλλά και του....
ορυκτού υποθαλάσσιου πλούτου της Γεωγραφικής αυτής περιοχής, έχω να πώ στους φοβισμένους πολιτικούς μας, αλλά και στους Στρατιωτικούς μας ηγέτες, «Μη φοβάσθε τους Τούρκους».
Για απόδειξη αυτού παραθέτω τα ακόλουθα.
Οι Τούρκοι είναι...
άκαπνοι, απόλεμοι, και άναυτοι, μπορεί να έχουν πολεμικά πλοία, αλλά δεν έχουν ναυτικούς, την ψυχή των πλοίων.
Οι Τούρκοι έχουν να πολεμήσουν από το 1922, τότε που σαν «Μπουλούκ Ασκέρ», έπεφταν επάνω στα γυναικόπαιδα, και στον άμαχο πληθυσμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, και διέπραττον
σφαγές, με γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις.
Οι Τούρκοι είναι υπόδικοι στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου, στα οποία διακρίνονται για την εγκληματικότητά τους.
Τότε στη καταστροφή της Μικράς Ασίας, οι Τούρκοι είχαν έναν άτακτο Στρατό, με άτακτα «Μπουλούκια», δεν είχαν πολεμικό ναυτικό και αεροπορία, μας πέταξαν δε στη θάλασσα, στηριζόμενοι στην αριθμητική πληθυσμιακά υπέρτερη δύναμη του άτακτου στρατού τους, και στη δύναμη των Δυτικών μας «συμμάχων» Αγγλογάλλων, οι οποίοι μας πρόδωσαν τότε, διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν από τη παγκόσμιο Σιωνιστική διακυβέρνηση, διότι οι τότε Κοσμοκράτορες ήθελαν την Ελλάδα μικρή και αδύναμη χώρα, όπως και σήμερα.
Έτσι όλα ανετράπησαν, και χάσαμε τη Μικρά Ασία………
Τα γεγονότα σας είναι γνωστά, και τα έχει καταγράψει η Ιστορία…..
Εκείνο το οποίο σήμερα προέχει, είναι τα σημερινά δρώμενα, με το σύνθημα, «Μη φοβάστε τους Τούρκους».
Οι Τούρκοι σήμερα ασκούν τρομοκρατία έργο και λόγο, ασκούν το «Δόγμα του Σόκ» στους λαούς της περιοχής, και ότι ήθελε προκύψει….
Είναι δειλοί και άκαπνοι για να προβούν σε πολεμικές ενέργειες.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα καράβια τους δεν θα γυρίσουν ποτέ πια πίσω στα λιμάνια τους, εάν τολμήσουν…..
Ο Ερντογάν με το κουτοπόνηρο Νταβούτογλου, απλώς μπλοφάρουν, πουλάνε «τσαμπουκά», και κάνουν το παλικαρά σε μια χούφτα άοπλους Ελληνοκυπρίους, και στο μικρό νησάκι Καστελόριζο, αφού σπάσανε τα μούτρα τους επάνω στη δύναμη των Ισραηλινών.
Πουλάνε «τσαμπουκά» στους φοβισμένους θολοκουλτουριάρηδες «Έλληνες» πολιτικούς, μόλις όμως δούν τους Εβραίους απέναντι, τότε σφυρίζουν αδιάφορα……….
Γνωρίζουν ότι ο Στόλος τους είναι ασκέρι της Ανατολής, και τα καράβια τους «κλειδωμένα» και στοχοποιημένα, από άλλες δυνάμεις.
Τρόμαξαν να κάνουν μια πετυχημένη στρατιωτική απόβαση το 1974 στην άοπλη Κύπρο. Η εισβολή στη Κύπρο είχε αποφασισθεί από το Φεβρουάριο του 1964. Για δέκα χρόνια οι Τούρκοι πραγματοποιούσαν δοκιμαστικές αποβατικές ασκήσεις εισβολής.
Δυστυχώς για τους Έλληνες, τη Κύπρο παρέδωσαν στους Τούρκους αφελείς και επιπόλαιοι «Έλληνες» εφιάλτες πολ
Keywords
Τυχαία Θέματα