Μετρησεις ραδιενέργειας στην Ελλάδα. Διαβαστε το όλοι.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Ειναι πολύ σημαντικα αυτα που θα σας πω αλλά θα τα πώ εν συντομία. Να το διαδώσετε το αρθρο.
Το νέφος απο την Ιαπωνία δεν ειναι μόνο ραδιενεργό αλλα και τοξικό. Για να έρθει απο την Ιαπωνία στην Ελλάδα χρειάζεται μερικές βδομάδες.
Αν ο χρόνος του ταξειδιού
είναι μεγαλύτερος απο το....
χρόνο ημιζωής ενός πυρηνικού ρύπου προφανώς με πυρηνικες μετρήσεις δεν θα μετρηθεί ο συγκεκριμένος ρύπος π.χ για το Ιώδιο είναι 13 ώρες και το καίσιο 30 χρόνια. Σε ενα πυρηνικό αντιδραστηρα ο λόγος Ιωδίου προς Καίσιο είναι γνωστός. Αλλά το καίσιο είναι λιγότερο γενικά από το ιωδιο.

Αν δεχτούμε ότι καποιοι στην Ελλάδα μετρανε ακτινοβολια αυτό ειναι φοβερά ανησυχητικό αφου ιωδιο π.χ. δεν θα έπρεπε λόγωτου ταξειδιου να μετράνε. Αναγοντας τους χρόνους ημιζωής προκύπτει τεράστια μόλυνση στη χωρα.

Τα όρια ΠΟΤΕ δεν πρέπει να περνάνε τα κανονικά γιατι η ακτινοβολία ειναι προσθετική. Δηλαδή καθε μερα παιρνεις λίγο και αυτό μένει μέσα.

Ο πυρηνικός αντιδραστήρας θα έπρεπε να μεταφερθεί εδώ και χρόνια εκτός Αθηνων. Ειναι παλιός και αν ποτε λειτουργήσει έστω και πειραματικά και γίνει ατύχημα η Αγία Παρασκευή θα ακτινοβολήσει για χρόνια.

Στην Ιαπωνια παίζονται οικονομικά παιγνίδια αυτη τη περίοδο ενω η Πρεσβεια ειναι τεχνικά ανύπαρκτη.
Μου κανει εντυπωση πως ζητάνε αυξήσεις...

Η ακτινοβολία προέρχεται απο σωματίδια και ενώσεις. Οσα εχουν χάσει την ακτινοβολία τους, δεν μπορούν να μετρηθούν με πυρηνικές μεθόδους αλλά με άλλες και με ειδικες διαδικασίες.

Οσα έρχονται από την ιαπωνία δεν είναι μόνο ραδιενεργά αλλα τοξικά. Αυτα προφανώς δεν μετρούνται με πυρηνικες μεθόδους.

Η ΕΕΑΕ ουτε στο θεμα της πυρηνικης μόλυνσης είναι επαρκής ούτε στο θέμα τών τοξικών ουτε στο θέμα της ηλεκτρομαγνητικης μόλυνσης.

Αυτη η ιστορία κρατάει απο το Κόσοβο. Εκει να δειτε γελιο. Τόσα χρόνια μετα και δεν άλλαξε τιποτα. Πώς να μη χρεοκοπήσει η χώρα όταν στη καρέκλα καθεται όποιος νάναι;Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα