ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!!

Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Ο τρόπος που θα εξελιχτούν τα πράγματα σε λίγα χρόνια θα καθορίσει και την βασική μεθοδολογία διατροφής που είδη έχει ξεκινήσει σε πειραματικό στάδιο πριν μερικά χρόνια…!!!

Η διατροφική αλυσίδα που αφορά κυρίως τα αγροτικά προϊόντα θα καθορίζεται από τα εργαστήρια και θα προσδιορίζει όχι μόνο το είδος του τροφίμου που θα .....
προορίζεται για τον άνθρωπο, αλλά και για το είδος του ανθρώπου που πρέπει να «παρασκευαστεί» στα εργαστήρια για κατάλληλη χρήση…!!!


Όλοι καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την μεταλλαγμένη διατροφική
αλυσίδα και για τον μελλοντικά μεταλλαγμένο κατάλληλα άνθρωπο που θα έχει προκύψει από τα αντίστοιχα προϊόντα που θα του «επιβάλλουν» στη διατροφή…!!!

Τα στοιχεία που θα εμπεριέχει η διατροφική αλυσίδα θα είναι τέτοια ώστε θα διαμορφώνουν την σκέψη, την κινητικότητα , την αντίληψη κλπ…!!!
Δηλαδή,
Θα σκεφτόμαστε όταν πρέπει, όσο πρέπει και όπως πρέπει, θα μας λένε «μην σκέφτεστε εσείς, σκεφτόμαστε εμείς για εσάς»…!!!
Θα κινούμαστε όσο πρέπει, όταν πρέπει και θα πηγαίνουμε εκεί που πρέπει, δεν θα σπαταλάμε χρόνο για να πηγαίνουμε οπουδήποτε…!!!
Θα δουλεύουμε τόσο όσο πρέπει μπορεί και να μην χρειάζεται να δουλεύουμε γιατί θα τα έχουμε όλα τυποποιημένα, παρερχόμενα …!!!
Δεν θα καταλαβαίνουμε απολύτως τίποτα γιατί δεν θα μπορούμε να σκεφτούμε, όλα θα λειτουργούν όπως ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή…!!!
Για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν θα βρίσκουμε απαντήσεις στον υπολογιστή, όπως θέματα, νομικά, ιατρικά, λογιστικά, δημοσίων υπηρεσιών, δηλαδή ο υπολογιστής θα μας δίνει,
Νομικές συμβουλές
Ιατρικές γνωματεύσεις,
Λογιστικές πληροφορίες,
Διάφορα πιστοποιητικά.
Θα υποβάλλουμε τα πάντα μέσο υπολογιστή…
Ακόμα θα γίνονται και «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ»
Ηλεκτρονικοί έρωτες.
Ηλεκτρονικά φλέρτ…

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Όσο και αν μας φαίνονται όλα αυτά τόσο δύσκολα και όμως είναι πάρα πολύ απλά, και μάλιστα δεν είναι τυχαίο που όλα ξεκινούν από την ΕΛΛΑΔΑ…!!!
Οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που σκέφτεται περισσότερο απ όλους τους λαούς του κόσμου, τουλάχιστον ακόμα και σήμερα μπορεί να σκέφτεται…!!!

Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να μας πιέσουν να ακολουθήσουμε την διατροφική αλυσίδα που σιγά-σιγά μας επιβάλλουν, δηλαδή τροφές με ελάχιστες πρωτεΐνες και γενικά ελάχιστα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να λειτουργεί …!!!
Θα μας δίνουν τα απαραίτητα για να μας κάνουν άβουλα όντα, όπως τα πρόβατα ώστε να μας αξιοποιήσουν ακόμα και για διατροφή κάποιον άλλων…!!!

Σε λίγο θα δείτε φυτά να παράγουν μέχρι και 5 φορές το χρόνο καρπούς αλλά χωρίς σπόρους και μάλιστα τα ίδια φυτά θα ανανεώνονται με πιθανή αναπαραγωγή…!!!

Θα δείτε να κυκλοφορούν (είδη σε πειραματικό στάδιο έχουν ξεκινήσει) καρπούζια, ντομάτες, μήλα, μπανάνες, αχλ
Keywords
Τυχαία Θέματα