μέσες άκρες…

Εφ’ όσον οι πολιτικοί κατέρχονται στην πολιτική και εκτίθενται στο λαό, παίρνω και εγώ το δικαίωμα να τους κρίνω και να εκθέσω τις απόψεις μου αλλά και να εκτεθώ στην κρίση των αναγνωστών.

Ο βουλευτής κ. Μίμης Ανδρουλάκης που πέρασε από όλους τους αριστερούς πολιτικούς χώρους, βολεύτηκε και αναπαύθηκε στα βουλευτικά έδρανα του.....
ΠΑΣΟΚ και τώρα στρίβει το μουστάκι του ικανοποιημένος.

Τον ψήφισε ο κόσμος και την έδρα αλλά και το έδρανο με τα βουλευτικά προνόμια καλώς τα κατέχει. Αλλά τι καραγκιοζλίκια ήταν
αυτά πως δεν μπαίνει στο χώρο που είναι και οι Χρυσαυγίτες;

Εγώ που δεν είμαι εκλεγμένος και να θέλω να πάω καθίσω στα έδρανα δεν μπορώ γιατί εκεί κάθονται μόνο οι αντιπρόσωποι του λαού.

Εάν ό λαός έκρινε και όπως έκρινε, εγώ δε μπορώ να το κρίνω.

Ας μη έδινε χώρο το κράτος να υποκατασταθεί και όταν λέμε κράτος εννοούμε την εξουσία σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο, για να μη εύρισκε την ευκαιρία η Χρυσή Αυγή να χωθεί στο κοινοβούλιο.

Κράτος λοιπόν και υπεύθυνοι είναι αυτοί που σήμερα διαμαρτύρονται.

Εγώ δεν έχω ιδεοληψίες υπέρ, ούτε κατά των υπαρκτών δημοκρατικών κομμάτων που κατόπιν εκλογών ο λαός τους ψηφίζει και μπαίνουν στη Βουλή.

Κατ’ εμέ εφ’ όσον τα έκρινε ο λαός ικανά να μπούνε στη Βουλή τα αποδέχομαι και δε μου πέφτει λόγος.

Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάω για τη Χρυσή Αυγή, που την ψήφισε περίπου μισό εκατομμύριο κόσμος γιατί κάτι θα της βρήκε. Δεν εξηγείται να γίνανε ξαφνικά όλοι αυτοί ακροδεξιοί και νοσταλγοί του Χίτλερ!

Δε γίνεται να σβήστηκε από τη μνήμη τους η Γερμανική κατοχή, τα αντίποινα με τις εκτελέσεις αθώων παιδιών. Ακόμα και ανιστόρητοι νεολαίοι να είναι, πάλι η εξουσία είναι υπεύθυνη για τα χάλια της παιδείας που οι μαθητές δεν ξέρουν τι εκπροσωπεί η 25 Μαρτίου και τι η 28 Οκτωβρίου!

Όπως δεν μπορεί έτσι στα καλά καθούμενα όλοι αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ να είναι κομμουνιστές!

Πως ξεπετάχτηκαν αυτά τα δύο κόμματα από το χώρο της ύπαρξης και της ανυπαρξίας και το ένα να μπαίνει καμαρώνοντας και εν παρατάξει στη Βουλή σα να πηγαίνει σχολείο στον εκκλησιασμό και το άλλο να ξεπετάγεται και να αναρριχάται στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης !

Όλοι αυτοί που υποδύονται τους αρχηγούς των κομμάτων μας,κανένας δεν έχει τις αρχηγικές ικανότητες του Τσίπρα που πήρε το κόμμα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και το ανέβασε σε κόμμα εξουσίας.

Το κακό με το κόμμα αυτό είναι πως ξαφνιάστηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα και τώρα προσπαθεί να μείνει γαντζωμένο σ’ αυτή τη θέση δίδοντας αλληλοσυγκρουόμενες υποσχέσεις από παρηκμασμένους εκπροσώπους του.

Ο έτερος φέρελπις αρχηγός των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δείχνει κι αυτός αξιοθαύμαστες ικανότητες, που κατάφερε από το πουθενά, να αναδείξει μέσα σε δυο μόλις μήνες το κόμμα του σε τέταρτη δύναμη.

Τσίπρας και Καμμένος κατάφεραν και ενέπνευσαν το λαό πως υπάρχει ελπίδα, πως υπάρχει μέλλον.

Ο Καμμένος είναι σε καλλίτερη θέση από το
Keywords
Αναζητήσεις
ακραις μεσαις γνωμικα
Τυχαία Θέματα