ΜΕ ΤΗΝ "ELEVEN' ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ "ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ" !

Με μια σκληρή ανακοίνωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή», Παναγιώτης Κόνσουλας, κατηγορεί τον Δήμαρχο Βύρωνα και τους συνεργάτες του για προσπάθεια συγκάλυψης του προστίμου των 350.000€ που επιβλήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο, για τις....
φορολογικές παραβάσεις στις οποίες υπέπεσε για τα τα έτη 2008 & 2009.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Δημοτική Αρχή αναγκάστηκε να αναμορφώσει τον προϋπολογισμό, προκειμένου να επιχορηγήσει το Πνευματικό Κέντρο, ώστε να πληρωθεί και να διακανονιστεί στην ΙΒ’ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
το πρόστιμο και να αποφύγει προσωρινά την άσκηση ποινικής δίωξης.

Στην συνέχεια, διερωτάται που θα πάνε τα χρήματα από τα προσδοκώμενα έσοδα του Φεστιβάλ Βράχων, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες και αποκαλύπτει πως έχει ήδη συμφωνηθεί αμοιβή 7% για συναυλία που θα διοργανώσει η εταιρεία ELEVEN του κ. Ντέμη Νικολαΐδη, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι αν για παράδειγμα η συναυλία φέρει έσοδα 100.000€ η νέα Διαδημοτική Εταιρεία Βύρωνα-Δάφνης-Υμηττού θα πάρει αμοιβή για να την φιλοξενήσει στο Θέατρο μόλις 7.000€.

Αναφέρει επίσης ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Χαρδαλιάς αρνήθηκε την πρόταση να συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Σταθόπουλος, παρόλο που κάτι τέτοιο ορίζεται και από το καταστατικό της εταιρίας.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή του, τονίζει ότι ο αγώνας για διαφάνεια στο Φεστιβάλ Βράχων δεν αποτελεί «προσωπική εμμονή» όπως την παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή, αλλά αυτονόητο θεσμικό καθήκον και υποχρέωση στους χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ακολουθεί ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΜΕ ΤΗΝ «ELEVEN» ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΟ “ΑΜΑΡΤΩΛΟ” ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ ΥΨΟΥΣ 350.000 EURO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!

Σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη για την χώρα μας, πιθανώς κάποιοι να πιστεύουν πως το να εξακολουθεί μια Δημοτική Παράταξη να ασχολείται με τέτοιου είδους ζητήματα, ίσως να είναι πολυτέλεια όταν η σκληρή πραγματικότητα της φτώχειας, της ανεργίας, της ανέχειας και ο αδιάκοπος καθημερινός αγώνας για επιβίωση «στραγγαλίζουν» ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας με τρόπο βάναυσο και ισοπεδωτικό έτσι ώστε να μην μένουν και πολλά περιθώρια σκέψης και χρόνου για να ενημερωθούν και να αξιολογήσουν το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στον «χρεωκοπημένο» οικονομικά και πολιτικά Δήμο μας.

Τα ζητήματα αυτά όμως σίγουρα μας αφορούν ως δημότες, ως πολίτες αλλά και ως έλληνες φορολογούμενους, σκληρά δοκιμαζόμενους από την λαίλαπα των μέτρων του Μνημονίου και της Τρόικας τα οποία έχουν οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας στην απόγνωση, ακόμη και στην φυλακή επειδή δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να πληρώσουν.

Όμως ο Δήμαρχος του Βύρωνα κύριος Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με την γνωστή παρέα του, για μια ακόμη φορά βρήκε τον τρόπο να πληρώσει και μάλι
Keywords
Τυχαία Θέματα