Με κίνδυνο της ζωής τους παίζουν μπάλα......

Καρδιοχτύπησαν θεατές και παράγοντες στις Σέρρες, σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα.
Ο Ρ. Σαντοριναίος, μετά από διεκδίκηση της μπάλας, στο 65΄ είχε σφοδρή σύγκρουση με άλλο παίχτη και βρέθηκε στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του, για πάνω από 20 λεπτά. Ο 19 χρόνος παίχτης, βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση για αρκετή ώρα και η γλώσσα του είχε γυρίσει. Παράγοντες και φίλαθλοι μάταια έψαχναν ένα γιατρό για να προσφέρει της πρώτες βοήθειες, ενώ ούτε ασθενοφόρο υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο για να.....
μεταφερθεί άμεσα στο
νοσοκομείο ο νεαρός, την λύση έδωσε ένας φίλαθλος, με λίγες γνώσεις που είχε ώστε να επανέφεραν την γλώσσα του νεαρού έστω, για να αποφευχθεί το μοιραίο !
Μετά από αρκετή ώρα 20-25 λεπτά περίπου έφτασε το ασθενοφόρο όπου και μετέφερε τον άτυχο 19 χρόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με την υγεία του......
ευτυχώς να βρίσκετε σε καλή κατάσταση.
Το γεγονός αυτό έφερε στην επιφάνεια ξανά, την έλλειψη στοιχειωδών μέτρων προστασίας που λαμβάνονται σε περιφερικά πρωταθλήματα που είναι και τα φυτώρια των αυριανών πρωταθλητών.
Πολλά παιδιά που αντιμετωπίζουν αυτές τις συνθήκες αποθαρρύνονται και δεν συνεχίζουν την προσπάθεια τους για διάκριση αφού βλέπουν ότι πραγματικά κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα μέχρι και η ίδια τους η ζωή.

http://nyxtobaths.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα