Μ. ΧΑΛΑΡΗΣ: ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...!!!

Πολύ κόσμο καταφέρνει να συγκεντρώνει ο 40χρονος Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ Dr ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί , και μάλιστα επιμελείται ο ίδιος τις διαδικασίες με κέφι φανερώνοντας οτι αυτο που κάνει του αρέσει πολύ και το κάνει καλά.
Αξιοθαύμαστη είναι η αμεσότητα του κ. ΧΑΛΑΡΗ με τους συμμετέχοντες προσπαθώντας με συζητήσεις να αποσπάσει κάθε ιδέα που θα μπορούσε να συμβάλλει στο έργο του.
Το ερώτημα που θα.....
πρέπει να απευθύνουμε στον κ. ΧΑΛΑΡΗ είναι πως καταφέρνει και ανέχεται
όλο αυτό το συφερτό στο ΠΑΣΟΚ και δεν τους έχει μουντζώσει..
Πώς είναι δυνατόν ένας τέτοιος άνθρωπος με πραγματικές όχι μόνο επιστημονικές αλλά και ηθικές αξίες, να ασχολείται με αυτά τα πολιτικά αποβράσματα που κυριαρχούν σήμερα στο πολιτικό σκηνικό...

Εκτός αυτού τα επιτελικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν την αξία του και προσπαθούν να τον "εντάξουν" φραστικά σε υποψηφιότητες τις οποίες ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ ουδόλως επιθυμεί να εμπλακεί με τέτοιο πολιτικό σκηνικό.
Μέσα από το ΠΑΣΟΚ θέλουν να τον ταυτίσουν και με άλλους διάφορους νεολαίους από τους οποίους διαφέρει παρασάγγας ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ βρίσκοντας εκτόνωση μέσα απο τους ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ.
Χαρακτηριστικό είναι το ύφος και το χαμόγελο του κ. ΧΑΛΑΡΗ όταν τον καλούν να απαντήσει για τους σημερινούς πολιτικούς.
Σε ερώτημα αν ενδιαφέρεται ο Γραμματέας να πολιτευτεί, απαντάει οτι για την ώρα του αρέσει αυτό που κάνει και έχει πολύ έργο ακόμα μπροστά του.
Σε πηγαδάκια της ημερίδας συζητήθηκε το θέμα που ταλανίζει τους Τεχνικούς Ασφαλείας και μάλιστα συζητήθηκε ενδεχομένως και η δημιουργία ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Μ ην ξεχνάμε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ το ΣΕΠΕ, η πρώτη του επιθυμία είναι να το αναβαθμίσει σε ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
Για όλα αυτά που συμβαίνουν στο εργασιακό χώρο σήμερα, ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ δηλώνει ότι είναι απαράδεχτα και ότι αυτός δεν έχει καμία συμμετοχή στο νομοθετικό πλαίσιο των εργασιακών αλλά προσπαθεί τουλάχιστον να είναι στο πλευρό των εργαζομένων δουλεύοντας μέσα από το ΣΕΠΕ για να διασφαλίσει όσο μπορεί ανθρώπινη εργασία..!!!
Στην ημερίδα παρευρέθηκε και η κ. ΣΑΛΟΥΦΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ πρόεδρος του ΕΚΑ ΑΘΗΝΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας την Πέμπτη, 22-03-2012 στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών (ΕΚΕΜ). Η ημερίδα είχε θέμα «Ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Εκστρατείας ενημέρωσης και ελέγχων για τους Ψυχοκοινωνικούς Κινδύνους στην εργασία 2012», την οποία διοργανώνει το Σ.ΕΠ.Ε. σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανώτερων Επιθεωρητών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (SLIC).
Σ.ΣΑΛΟΥΦΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑ

Η Εκστρατεία αφορά στους τομείς παροχής υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας κ.τ.λ.), παροχής υπηρεσιών (ξενοδοχεία, εστιατόρια)
Keywords
Τυχαία Θέματα