ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ

Οι εργαζόμενοι στο Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας επανέρχονται και ζητούν συνδικαλιστικά τα δικαιώματά τους. Οσα λένε με το ψήφισμά τους εκφράζουν την αγωνία τους να μη βρεθούν στο δρόμο και οι ίδιοι και οικογένειές τους εν μέσω της σημερινής πρωτοφανούς κρίσης.

Ποιος λογικός άνθρωπος αδυνατεί να......
αντιληφθεί την κρισιμότητα του θέματος και να μην νιώσει συμπάθεια για την αγωνία των εργαζομένων στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ

Δεν
μας παραξενεύει λοιπόν επειδή οι υπάλληλοι του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας βλέπουν το θέμα συνδικαλιστικά, αλλά με κανένα τρόπο το θέμα της λειτουργίας του Ραδιοσταθμού δεν είναι δυνατόν να εγκλωβιστεί σε συνδικαλιστικά πλαίσια.

Δεν στεκόμαστε ούτε στα συνδικαλιστικά δικαιώματα των υπαλλήλων του Ραδιοσταθμού, ούτε στο πολύ χαμηλό ποσοστό της ακροαματικότητάς του.

ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ;

Αλλο μας απασχολεί. Αυτή η ίδια η σκοπιμότητα της ύπαρξής του.

Τίμια και παστρικά πράγματα. Αν ο Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας συνεχίσει τη λειτουργία του όπως λειτουργεί επί Αρχιεπισκοπίας Ιερωνύμου τότε δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να συνεχίσει να λειτουργεί.

Οι υπάλληλοι του Ραδιοσταθμού δεν πρέπει να πεταχτούν στο δρόμο. Μπορούν κάλλιστα να απορροφηθούν από άλλους οργανισμούς της Εκκλησίας ή ραδιοσταθμούς Μητροπόλεων.

Αλλά Ραδιοσταθμός με το στίγμα του κ. Κατσιάρα και των υπόλοιπων Νεορθόδοξων που τον κατευθύνουν σήμερα όχι μόνον δεν χρειάζεται να λειτουργεί αλλά και είναι πρόξενος μεγάλης ζημίας.

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αποψή μας είναι να συνεχίσει ο Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας αλλά απαραιτήτως με άλλη διεύθυνση.

Αν ανατεθεί η λειτουργία του σε χέρια ορθόδοξα τότε και με οικονομική ζημιά να λειτουργεί ο Ραδιοσταθμός ωφέλεια θα παρέχει.

Αντίθετα το γε νυν έχον είναι ανεπίτρεπτο να συνεχίσει τη λειτουργία του ακόμη και αν τυχόν θα είχε οικονομικό πλεόνασμα.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

Η Σύνοδος πρέπει να αναλάβει στα χέρια της το θέμα και να αγνοήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ας βολιδοσκοπηθεί ο π. Γεώργιος Μεταλληνός αν ενδιαφέρεται, ή αν ο σεβαστός μας Γέροντας αποποιηθεί την πρόταση τότε η Σύνοδος ας απευθυνθεί στον κ. Χολέβα ή στον κ. Νατσιό ή σε κάποιον άλλο που έχει φόβο Θεού και ορθόδοξο φρόνημα.
panayiotistelevantos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα