Λαμιώτες μετέφεραν 47 κιλά χασίς

- Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς
- Κατασχέθηκαν 45 δέματα ινδικής κάνναβης βάρους 47 κιλών περίπου
- Πήγαν εκ των υστέρων να δηλώσουν κλοπή του αυτοκινήτου

Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο και προέβλεπε μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από το Δελβινάκι στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Αθήνα.
Την επιχείρηση οργάνωσε 36χρονος Λαμιώτης που διαμένει στα Γιάννενα με....
δυο ακόμη συνεργούς του από τη Φθιώτιδα.
Δυστυχώς γι' αυτούς τα σχέδια τους χάλασαν οι άνδρες της
ασφάλειας Πατρών που είχαν την πληροφορία για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Σύμφωνα με το LamiaReport αρχικά οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στη γέφυρα του Ριου-Αντιρίου, αλλά οι διακινητές άλλαξαν τελευταία στιγμή τη διαδρομή και αποφάσισαν να μεταφέρουν τα ναρκωτικά μέσω Λαμίας από την Εγνατία οδό το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο με τους 3 διακινητές στο 7ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων. Όταν προσπάθησαν να το σταματήσουν για έλεγχο, ο νεαρός οδηγός που είναι από τη Στυλίδα, έκανε αναστροφή και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους. Ακολούθησε καταδίωξη με πυροβολισμούς και επικίνδυνους ελιγμούς. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν εγκαταλείποντας το όχημα στην περιοχή Ανατολή. Μέσα στο λευκό Nissan βρέθηκαν 45 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών περίπου.

Αργότερα οι άνδρες της ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν τον 36χρονο Λαμιώτη, που μάλιστα μετά την καταδίωξη πήγε με ταξί στο σπίτι του στα Γιάννενα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε
αποφυλακιστεί μόλις στις 20 Μαΐου αφού και στο παρελθόν καταδικάστηκε για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Την ίδια στιγμή στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου για να δηλώσει κλοπή του αυτοκινήτου του.
Οι αστυνομικοί της Στυλίδας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισαν να ερευνούν την ύποπτη "κλοπή" ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε η ασφάλεια Πατρών για να συλλάβει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο ιδιοκτήτης ομολόγησε ότι το αυτοκίνητο το "δανείστηκαν" κάποιοι φίλοι του.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους άλλους δυο διακινητές, των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

LamiaReport.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα