ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ !

Η αλήθεια ειναι οτι ακούγωντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει τα νέα μέτρα που θα πλήξουν τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν τρόμαξα γιατί τα περίμενα.

Η κυβέρνηση αυτή ακολουθώντας σε απίστευτη νεοφιλελεύθερη σκληρή γραμμή την πολιτική των προκατόχων της αν και εξακολουθεί να έχει το κόμμα που τη στηρίζει στον τίτλο του τη λέξη ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ( για να κάνει τον πόνο μεγαλύτερο σε αυτούς που πιστεύουν στο νόημα αυτής της λέξης, κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά))έρχεται σαν....
λαίλαπα καταστρέφοντας
αξιοπρέπεια, αξίες,κλέβοντας ζωές και αφαιρώντας ακόμα και το δικαίωμα στο όνειρο απο τις νέες γενιές.

Ειλικρινά όσο άσχημα και άν ένιωσα ακούγωντας τις τελευταίες εξαγγελίες δεν τρόμαξα!Τρομάζω όμως για το ότι μπροστά σε αυτόν τον πολιτικό Αρμαγεδώνα δεν λειτουργούν τα αντανακλαστικά μας, δεν ενεργοποιείται το φιλότιμο και το αγωνιστικό μας φρόνημα, στην τελική δεν δικαιώνονται τα γονίδια μας!
Είμαστε απόγονοι μεγάλων αγωνιστώνρε αδερφέ!!Είμαστε??

Αδέρφια για το θεό ξεσηκωθείτε, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας!Σας εξορκίζω δεν μένει αρκετός χρόνος! Σε λίγο θα είναι αργά! Βγείτε στο δρόμο φωνάξτε, διαμαρτυρηθείτε, απεργήστε, και κυρίως στην κάλπη που δεν φαντάζει να ειναι μακριά μην παραδώσετε την ελπίδα σας για άλλη μια φορά στον βωμό των Δημίων των δύο μεγάλων(σε τι άραγε..) κομμάτων.

Συμμετοχή και αγώνας!

Ειναι η τελευταία ευκαιρία όλων μας για επιβίωση!!

Αναγνώστης Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα