Κλίμα πολικό μου κλίμα!

Μα τι μαθαίνω, τι μαθαίνω και πάω να σκάσω.
Το Ζετάκι λένε είναι πυρ και μανία με τον Θείο Λάτσιο, γιατί ακυρώθηκε τελευταία στιγμή το Dancing with the Stars και έμεινε στα τηλεοπτικά κρύα του λουτρού. Γιατί κακά τα ψέματα άμα φτιάχνεις κομπόδεμα, μαζεύεις και το τελευταίο ευρώ. Έτσι τώρα που το Dancing το έφαγε η μαρμάγκα και ποιος ξέρει αν θα το δούμε ποτέ, επικρατεί μια ψυχρασία να το πω; Κακή διάθεση
να....
το πω; Ξινίλα να το πω; Διάλεξε και πάρε. Τελικά ο μόνος πιστός φίλος του Θείου Λάτσιου είναι ο Κανάκης και δεν θέλω αντιρρήσεις.

ΧΩΡΙΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ;…ΘΑ ΣΚΑΣΩ!
Τελικά χώρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Νικόλ Κοτοβός; Γιατί έκανε μόνος Πάσχα ο Γρηγόρης; Πότε ήταν η τελευταία κοινή τους εμφάνιση; Αυτά τα ρητορικά ερωτήματα με βασανίζουν και τα cup cakes δεν πάνε με τίποτε κάτω. Η Νικόλ πάντως με συνέντευξη της απάντησε μέσω χρησμού, «Όταν σε ένα ζευγάρι οι διαφορές είναι μεγάλες, καλύτερα να αποχωρείς ήρεμα.» Άντε τώρα η Τζωρτζέλα στην Μεσημεριανή Μελέτη να βγάλει άκρη.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

«Πριν σε φύγουν φεύγεις από την τηλεόραση» δήλωσε η Μάρω Λεονάρδου στην Τατιάνα, καθώς ή το είχε δει το όνειρο,ή έχει πολύ καλή καφετζού και θα το ψάξω. Η ίδια θυμήθηκε τις αγωνίες της δουλειάς, τα
καρδοχτύπια και έκανε έναν απολογισμό για τα είκοσι χρόνια συνεχόμενης παρουσίας με την ζυγαριά να γέρνει υπέρ. Παρόλα αυτά έφυγε με παράπονο πικρό καθώς ένα ψυχικό τραύμα της το άφησε αυτό το μέσο, με το οποίο η σχέση μπορώ να πω με βεβαιότητα ήταν σαδομαζοχιστική. Αλλοίμονο σε κάποιους που ακόμα δεν τους έχει έρθει η επιφοίτηση, γιατί άμα στην ζωή δεν είσαι προνοητικός αγαπημένε μου αναγνώστη το έχασες το τρένο και ολοκληρώνω εδώ τον φιλοσοφικό μου στοχασμό.

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ

Μασάει ο Λιάγκας ρε αδέρφια; Δεν μασάει! Έτσι δίχως φόβο και πάθος απάντησε σε καυτά ερωτήματα της Μεσημεριανής Μελέτη, όπως για το πώς είναι η ερωτική του ζωή με την Φαίη μετά τον ερχομό του παιδιού- λες και δεν είχα άλλη έγνοια να μάθω αλλά λέμε τώρα- στο ρητορικό ερώτημα αν μετράει το μέγεθος ή η τεχνική, αλλά και μέσα από photo quiz, να μπορέσει να αναγνωρίσει τα πόδια, το μπούστο και τα οπίσθια της Φαίης Σκορδά και να πάρει το πιστοποιητικό από το πάνελ της εκπομπής που ζητωκραύγαζε ότι είναι ερωτευμένος. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

ΥΓ Αγαπημένε μου αναγνώστη αν πω ότι τα τηλε-χειρότερα έρχονται θα έχω το κληρονομικό χάρισμα;

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα