ΚΚΕ εναντίον ΣΚΑΙ για αντιδεοντολογική στάση

Η Αλέκα Παπαρήγα ήταν καλεσμένη απόψε (Παρασκευή) στον Άλφα. Ξεκίνησε τη συνέντευξή της με επίθεση και καταγγελία κατά του σταθμού ΣΚΑΙ και του Ν. Ευαγγελάτου.

Εμφανώς εκνευρισμένη η γγ του ΚΚΕ τόνισε πως στο δελτίο ειδήσεων των 7 εμφάνισαν το ΚΚΕ να.....
έχει ως στόχο - ποσοστό βασικό το 10%.
Παραπάνω, σημείωσαν με έμφαση, από το σταθμό, ότι εάν αυτό
δεν το καταφέρει το ΚΚΕ, τότε θα αλλάξει η στρατηγική του.
"Μόνο καταψηφίστε το ΚΚΕ δεν είπε", συμπλήρωσε η Α. Παπαρήγα.
Επιπλέον υποστήριξε πως ζήτησε ο Μάκης Μαϊλης να παρέμβει αλλά δεν έκαναν δεκτό το αίτημα του, ουσιαστικά στερώντας να ακουστεί η γνώμη - θέση του κόμματος.
Λίγη ώρα μετά το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση:
Το ΚΚΕ καταγγέλλει το δελτίο των 7 του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, για απαράδεκτη, εχθρική και δημοσιογραφικά αντιδεοντολογική στάση απέναντι στο ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενο σε δήθεν εκτιμήσεις κομματικών επιτελείων, άρα και του ΚΚΕ, εμφάνισε ως επιδιωκόμενο κρίσιμο ποσοστό για το ΚΚΕ το 10%, υπογραμμίζοντας ότι σε περίπτωση που αυτό δεν επιτευχθεί θα αλλάξει η στρατηγική του ΚΚΕ! Προφανής ο στόχος: Να επηρεαστούν αρνητικά οι ψηφοφόροι.
Δεν είναι μόνον ο ΣΚΑΪ. Τέτοια κατευθυνόμενα παραμύθια εμφανίζονται σε σειρά ιστοσελίδων και προέρχονται από διάφορα κέντρα, που τρέμουν τη στρατηγική του ΚΚΕ.
Με τέτοιες βρωμιές χτυπάνε το ΚΚΕ! Απάντηση πρέπει να τους δώσει στην κάλπη η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, απάντηση από το ΣΚΑΙ δεν υπήρξε.
Πέραν όλων αυτών, στο υπόλοιπο της συνέντευξής της, η κ. Παπαρήγα αναφέρθηκε στα όσα υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που λένε στο ΚΚΕ για το Σύνταγμα, πως δηλαδή το ΚΚΕ δεν σέβεται τους νόμους της χώρας.
"Εμείς δηλώσεις μετανοίας δεν κάνουμε", είπε η κ. Παπαρήγα και συμπλήρωσε πως ο κ. Μητσοτάκης το βλέπει από τη δική του μεριά και ανέδειξε αυτό που φοβάται.

http://news247.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα