ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στο λεξικό Μπαμπινιώτη διαβάζουμε,
1.-Κινδυνολογία: Είναι όρος που αναφέρεται σκόπιμα σε υπαρκτούς
ή ανύπαρκτους κινδύνους για εκφοβισμό ή αποτροπή από συγκεκριμένες επιλογές. (Εκλογές, κλπ.)
2.- Τρομοκρατία: Είναι σειρά ενεργειών για την επιβολή τρόμου και φόβου στο λαό, με την άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας, με σκοπό να οδηγήσει σε τρόπο διακυβερνήσεως του....
λαού από μικρή μειοψηφία, η οποία «έργω και λόγω», εφαρμόζει σκληρά μέτρα βίας.
Αυτές τις δύο μεθόδους εφαρμόζουν σήμερα οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα εδώ πολιτικά πιόνια τους,
για να κερδίσουν τις εκλογές οι λεγόμενες μνημονιακές δυνάμεις
του δικομματισμού (Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ), για να εφαρμόσουν τα μνημόνια,
και να αρπάξουν- τα μεγάλα αφεντικά τους,- όλο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό σε ανθρωπιστική κρίση.
Για το σκοπό αυτό εφαρμόζουν πάσης φύσεως κινδυνολογία και τρομοκρατία επάνω στο εκλογικό σώμα της Ελλάδος.
Οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη βάζουν το πιόνι τους, τη Καγκελάριο της Γερμανίας, να ζητήσει από τους εδώ αχυρανθρώπους, πολιτικά πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., να διενεργήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα στο Λαό, «Ευρώ ή Δραχμή» με σκοπό να κινδυνολογήσουν και τρομοκρατήσουν το Λαό, ώστε αυτός να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές τα κόμματα του μνημονίου, εκείνα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων τραπεζιτών της Ν.Τ.Π.
Επιτέλους Ελληνικέ Λαέ, τι άλλο πρέπει να πάθεις για να ξυπνήσεις;;
Σήμερα χιλιάδες συνταξιούχοι υπέστησαν τη νέα ψυχρολουσία με τη σφαγή των συντάξεων με αναδρομική ισχύ, μήνυμα για το τι έρχεται….
Σε έχουν τρελάνει με Ευρώ ή Δραχμή, με το έρχεται κομμουνισμός και καταστροφή, για να φοβηθείς και να ψηφίσεις τελικά το μνημόνιο στο όνομα των πολιτικών του επάρατου δικομματισμού.(Ν.Δ.&ΠΑΣΟΚ).
Τα σχέδια των ξένων ανθελληνικών κέντρων σε συνδυασμό με τα δύο μνημονιακά κόμματα των δοσιλόγων, δεν είναι τόσο τα οικονομικά αλλά είναι να σπείρουν το πανικό και τη διχόνοια, ώστε να αποδυναμωθεί ο κοινωνικός ιστός της χώρας και τελικά να οδηγηθούμε σε εθνικό διαμελισμό.
Υπενθυμίζω το 2006 επί Ν.Δ. έγινε νόμος για διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία όλης της Ελλάδος.
Ο Νόμος αυτός δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Εδώ αναφέρουμε σκέψεις διακεκριμένων οικονομολόγων που λένε,
Α) Ο φόβος για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα που καλλιεργούν οι αχυράνθρωποι πολιτικοί της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και τα ΜΜΕ, (μέσα-έξω),είναι ανυπόστατος, γιατί το εθνικό μας νόμισμα είναι η μόνη ελπίδα ανάκαμψης της οικονομίας.
Β) Το Ευρώ είναι πολύ ακριβό νόμισμα για τη κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, που δεν παράγει τίποτα. Το Ευρώ είναι νόμισμα για τη Γερμανική οικονομία, που έχει βαριά βιομηχανία, με εξαγωγές.
Με τις εξαγωγές και ισχυρό νόμισμα κερδίζει η Γερμανία, και άλλες
Βιομηχανικές χώρες της Ε.Ε., ενώ εμείς πτωχεύουμε.
Γ) Στη δραχμή θέλουν να μας πάνε οι Κοσμοκράτορες δανειστές μας, αφού πρώτ
Keywords
Τυχαία Θέματα