ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Ταχύρυθμα τμήματα Lower / Proficiency για ενήλικες.

Η πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητο προσόν για κάθε ενήλικο. Όλο και περισσότεροι ενήλικες που δεν διαθέτουν πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον επιπέδου Lower), διαπιστώνουν ότι χωρίς καλά Αγγλικά είναι δύσκολο να διεκδικήσουν με αξιώσεις πολλές από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Επομένως, όλο και.....
περισσότεροι ενήλικες «βάζουν στο πρόγραμμά τους» την απόκτηση του Lower και, στη συνέχεια, του Proficiency.

Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη
στα ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει Αγγλικά σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για να την τελειοποιήσει. Και φυσικά δε διανοείται ότι θα πληρώνει δίδακτρα κάθε χρόνο, για τόσα πολλά χρόνια. Η αξιοποίηση των καλοκαιρινών μηνών μπορεί να βοηθήσει κάθε ενήλικο σπουδαστή να φτάσει στο στόχο του συντομότερα ή, εναλλακτικά, μπορεί να τον βοηθήσει να παρακολουθήσει ένα λιγότερο απαιτητικό πρόγραμμα σε σχέση με αυτό που θα επέλεγε εάν αξιοποιούσε μόνο τους χειμερινούς μήνες.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Αγγλικά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Αγγλικά, με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της. Η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στην Ευρωδιάσταση στο 1/2, στο 1/3 ή ακόμα και στο 1/4 της «συνηθισμένης» χρονικής διάρκειας, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί από μόνο του σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, καθώς ο σπουδαστής ολοκληρώνει τη φοίτησή του (άρα και την καταβολή διδάκτρων) σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι θα περίμενε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower), ενώ αν διαθέτει ήδη γνώσεις μεσαίου επιπέδου (intermediate) αρκούν 6-9 μήνες (πρόγραμμα Prelower-Lower).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8-12 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και εξασφαλίζει ότι ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την πρ
Keywords
Αναζητήσεις
καλοκαιρινα μαθηματα αγγλικων ενηλικες, ταχυρυθμα μαθηματα αγγλικων ενηλικων κορινθου
Τυχαία Θέματα