ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΖΑΧΑΡΕΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΑΝΤΕΛΗΣ- ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΖΑΧΑΡΕΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ -ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ

Που στο διάβολο καταντήσαμε να μην μας υπολογίζουν καθόλου, μας θεωρούν "ψάρια" χωρίς μνήμη.
Έλειψα μερικές μέρες από την Ελλάδα και ξεχάστηκα για λίγο, έξω βεβαία ξέρουν την κατάσταση μας αλλά την παρακολουθούν σαν παραμύθι.
Με το που ξανασκάω μύτη περίμενα να δώ κάτι καινούργιο η τουλάχιστον κάποιους να μην μιλάνε, ανοίγω
την τηλεόραση και βλέπω φάτσα τον ΠΑΓΚΑΛΟ με τον ΖΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ , αμάν…!!! μια από τα ίδια πάλι Πάγκαλος…!!!

Δεν πρόλαβα να συνέλθω και να σου ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, και ο αδελφός να τον αναγγέλλει…!!!
Θυμήθηκα την ΖΑΧΑΡΕΑ όταν διάβαζε την πρώτη σύνθεση της κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και ανακοίνωνε υπουργό τον άνδρα της τον ΘΟΔΩΡΗ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ…!!!
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε να βάλω τα γέλια, σκέφτηκα, τι ΚΑΨΗΣ τι ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, από την ίδια εταιρεία είναι, συνάδελφοι δηλαδή της οικογένειας…!!!
Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ήταν και στα επινίκεια του ΣΗΜΙΤΗ στα ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΑ του Πειραιά στίς εκλογές του 1996, έψαχνε να βρεί "πολιτική στέγη", άλλα "έφαγε πόρτα" απο το ΠΑΣΟΚ και βρήκε δουλειά στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ και η ΖΑΧΑΡΕΑ ήταν κάτι σαν «κομήτες» τούτοι οι ΚΑΨΗΔΕΣ είναι μόνιμοι ΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ και έχει ο θεός …!!!

Α ρε ΤΣΟΥΚΑΤΕ δεν θα σε ξεχάσω που την ημέρα των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2000, ενώ ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ παρακολουθούσε τα αποτελέσματα στην TV, «κατάμαυρος» από την αγωνία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ, επειδή εναλλασσόταν η εξουσία ΠΑΣΟΚ –ΝΔ για λίγες ψήφους, εσύ έσχιζες εφημερίδες και χαρτιά και όταν τα πετούσες σαν χαρτοπόλεμο από τα παράθυρα μου έλεγες , «κοίτα τον Μανώλη έχει αρρωστήσει», βέβαια τους ΚΑΨΗΔΕΣ η ΕΞΟΥΣΙΑ τους ενδιαφέρει και μάλιστα διαχρονικά τίποτα άλλο…!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΘΕΣΗ) μην ξεχνάμε την οικογενειακή παράδοση...!!!

ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΛΟΓΟΥΝ…!!!

THOUREIOS
Keywords
Τυχαία Θέματα