Και αγώνα έβλεπε - Και προστασία ζήτησε - Και αστυνομικοί τον φυλάνε...

Και "ο κούκος, αηδόνι" κοστίζει ο κ. Τσώνης στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη!
Την ώρα που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη και οι αστυνομικοί δεν επαρκούν για να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες στην περιοχή μας, δυστυχώς με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι αστυνομικοί από χθες το βράδυ μέχρι και αυτή την ώρα "φυλάνε" συνεχώς γραφείο και σπίτι του βουλευτή του ΠαΣοΚ κ. Τσώνη.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport στην πλατεία Πάρκου κάτω ακριβώς από το γραφείο του υπάρχουν 2 αυτοκίνητα, ένα περιπολικό
και ένα συμβατικό της ασφάλειας.
Στο σπίτι δεν γνωρίζουμε πόσα αυτοκίνητα και ....
αστυνομικοί είναι, ωστόσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι και εκεί υπάρχει φύλαξη.

Οι Λαμιώτες βλέποντας στην πλατεία τα αστυνομικά αυτοκίνητα, τα οποία σημειωτέον εμποδίζουν και την κυκλοφορία, κυριολεκτικά εξοργίστηκαν.
"Αν κάποιος ψηφίζει κάτι και μετά θέλει προστασία, καλύτερα να πάει σπίτι του γιατί αυτό δείχνει ότι δεν έχει ήσυχη τη συνείδησή του και φοβάται" είπε στο LR περαστικός που μας έβλεπε να βγάζουμε φωτογραφίες στην πλατεία Πάρκου.

Σε ότι αφορά τα χθεσινοβραδινά με τον αγώνα ποδοσφαίρου στο καφενείο της Βουλής, το ρεπορτάζ του LR δεν είναι καθόλου ευχάριστο για τον κ.Τσώνη και για τους 50 και πλέον συναδέλφους του που έβλεπαν ποδόσφαιρο την ώρα που η Αθήνα καίγονταν και μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου ήταν σε εξέλιξη η πιο κρίσιμη συζήτηση στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

Μπορεί χθες βράδυ, σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Τσώνη να μας δήλωσε ότι "εγώ είμαι Αεκτζής" υπονοώντας ότι δεν παρακολουθούσε τον Παναθηναϊκό, δυστυχώς όμως οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ.Τσώνης καθώς επίσης και περίπου 50 ακόμη συνάδελφοί του παρακολουθούσαν τον αγώνα ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ στο καφενείο της Βουλής

LamiaReport.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα