«Καμπανάκι» από 29 για ρύθμιση δανείων δημοσίων υπαλλήλων

Αφορμή για αυτή την πρόταση – ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό στάθηκε το γεγονός, ότι το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας έχει ήδη ξεκινήσει, να εφαρμόζεται, χωρίς όμως να έχει ενεργοποιηθεί η σύμβαση του Δημοσίου με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την παροχή διευκολύνσεων προς όσους δημοσίους υπαλλήλους έχουν πάρει δάνεια.

Οι υπογράφοντες την σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών και ........
οι οποίοι ζητούν ενημέρωση
και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των δεσμεύσεων είναι οι: Κατσέλη, Αηδόνης, Αρβανιτίδης, Γείτονας, Γιουματζίδης, Δαμιανάκης, Εμινίδης, Ζούνη, Ζωΐδης, Θεοχάρη, Κασσάρας, Κατρίνης, Κεγκέρογλου, Κεφαλίδου, Κουρουπάκη, Κουσελάς, Μαργέλης, Μερεντίτη, Μίχου, Μπατζελή, Μπεγλίτης, Παντούλας, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Παπαθανάση, Σκραφνάκη, Στρατάκης, Τριανταφυλλόπουλος, και Τσιαούση.
Επίσης ζητούν από τον κ. Βενιζέλο να διασφαλίσει, ότι το περιεχόμενο της σύμβασης θα περιλαμβάνει ένα σαφώς ορισμένο, δεσμευτικό πλαίσιο, ώστε οι τράπεζες να ρυθμίζουν τα δάνεια, που έχουν συνάψει χιλιάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι ή εντάσσονται στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας ή έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις μισθών λόγω της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου.
briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα