Ιταλικά για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση: προετοιμασία για πτυχίο Diploma (C1) σε 8-9 μήνες.


Τα Ιταλικά υπήρξαν ανέκαθεν μία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες γλώσσες. Στις μέρες μας, είναι δεδομένο ότι η γνώση μόνο μίας ξένης γλώσσας (των Αγγλικών) σε πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί για να πετύχουμε τους προσωπικούς, επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς μας στόχους. Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική για κάθε ενήλικο, καθώς τα..... Ιταλικά μπορούν να του φανούν πολύ χρήσιμα σε πολλούς τομείς.
Επιπλέον, η γειτονία της χώρας μας με την Ιταλία και οι στενοί δεσμοί των δύο χωρών, ιδιαίτερα σε εμπορικό και μορφωτικό επίπεδο,
καθιστούν την Ιταλική γλώσσα ιδιαίτερα σημαντική.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ιταλικών σε ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Ιταλικά ή να τα τελειοποιήσει, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Στην Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το πτυχίο Diploma (αντίστοιχο του Advanced των Αγγλικών) σε 8-9 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών. Ακόμα και αν δεν έχετε σταθερό ωράριο, η Ευρωδιάσταση σας δίνει τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων. Τα τμήματα προετοιμασίας για Diploma στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να επιλέγει για κάθε μάθημα το ωράριο που τον εξυπηρετεί καλύτερα.
Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση στο πρόγραμμα προετοιμασίας για το Diploma μέχρι 25 Αυγούστου, κερδίζετε:

1) έκπτωση 15% και

2) υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά ή Γερμανικά, με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών).

Αν είστε δύο, πραγματοποιώντας την εγγραφή σας μέχρι 25 Αυγούστου ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με έκπτωση.
Περισσότερες πληροφορίες για «ξένες γλώσσες για ενήλικες - Ιταλικά για ενήλικες – ταχύρυθμα τμήματα Ιταλικών για ενήλικες – προετοιμασία Diploma - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα