Ισλαμιστής ζήτησε «να κόψουν τη γλώσσα» του Λέτερμαν

Κατά του γνωστού αμερικανού παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου Ντέιβιντ Λέτερμαν, στράφηκε ένας συντάκτης ισλαμιστικής ιστοσελίδας, ο οποίος κάλεσε τους αμερικανούς ομοϊδεάτες του να τον δολοφονήσουν υποστηρίζοντας ότι....
πρέπει να τού κόψουν τη γλώσσα.

Σύμφωνα με το SITE, την υπηρεσία πληροφοριών που παρακολουθεί τις ισλαμιστικές ιστοσελίδες, η θανατική απειλή διατυπώθηκε σε ισλαμιστική ιστοσελίδα όταν ο συντάκτης της εξαγριώθηκε από ένα αστείο που έκανε ο Λέτερμαν για το θάνατο στελέχους της αλ-Κάιντα
στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στο Πακιστάν.

Ο συντάκτης της ισλαμιστικής ιστοσελίδας κάλεσε τους ομοϊδεάτες του στις ΗΠΑ να «κόψουν για πάντα τη γλώσσα αυτού του άθλιου εβραίου». Ο Λέτερμαν, παρουσιαστής του σόου "Late Night" δεν είναι εβραίος.

Ο συντάκτης εξαγριώθηκε βλέποντας τον Λέτερμαν, να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο κατά μήκος του λαιμού, αναφερόμενος στο θάνατο του στελέχους της αλ-Κάιντα στο Πακιστάν τον Ιούνιο.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Σουμούκ αλ-Ισλάμ, η οποία σύμφωνα με τον αναλυτή του SITE Ανταμ Ράισμαν απευθύνεται σε οπαδούς του τρομοκρατικού αυτού δικτύου.

http://www.newscode.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα