Ήρθε η ώρα της Γαλάζιας Επανάστασης!!!!!

Είναι εμφανές ότι το κράτος του ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί την άνοδο του Αντωνη Σαμαρά στην εξουσία. Ο Σαμάρας σε μια εποχή που η προστυχιά του λαιφσταιλ έχει σαρώσει τα πάντα ακόμα και μέσα στην νέα δημοκρατία. Το ότι ο Σαμαράς εξελέγη αρχηγός πείραξε τζάκια της ΝΔ
γιατί απλά έδωσε άλλη νότα στο....
πολιτικό σκηνικό. Ο Σαμαράς δεν είναι ο αιχμάλωτος Καραμανλής που φοβόταν να εκφραστεί ιδεολογικά. Είναι ένας επικίνδυνος πολιτικός γιατί εχει εκλεγεί από τον λαό. Αλήθεια αν ο Σαμαράς ήθελε , την επόμενη μέρα της υπογραφής του μνημονίου θα είχαμε συγκυβέρνηση. Αυτό όμως δεν έγινε γιατί ο Σαμαράς μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά δεν είναι σάπιος και διεφθαρμένος σαν κάποιους άλλους.
Το ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του δεν τον στηρίζει είναι εμφανές. Κανείς δεν χώνευσε την μεγάλη νίκη του Σαμαρά τον Νοέμβρη του 2009. Εκείνο το βράδυ της νίκης του Σαμαρά όλα τα “αφεντικά” όλοι οι νταβατζήδες έτρεμαν όχι τον νεοεκλεγέντα αρχηγό της ΝΔ αλλά τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτόν τον κόσμο φοβούνται και ξέρουν ότι με αυτόν στο πλευρό του ο Σαμάρας είναι ανίκητος και παντοδύναμος. Άρα καμιά τρικλοποδιά δεν θα πετύχει όσο ο κόσμος στηρίζει τον Αντώνη. Η λύσσα με την οποία χτυπούν όλα τα ΜΜΕ τον πρόεδρο της ΝΔ δείχνει ότι ο Καλαματιανός πολιτικός έχει προκαλέσει αρκετά εγκαύματα σε πολλές πολιτικές και επιχειρηματικές αλεπούδες με την στάση του σε πολλά θέματα.
Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι τα μέσα που διαθέτει ο Σαμαράς είναι λίγα πλέον , μετά και το αίτημα για εκλογές αλλά αν πράγματι συμβαίνει αυτό τότε εθελοτυφλούν.
Είναι στο χέρι λοιπόν τους Σαμαρά να αφήσει άλλους να πολεμήσουν για αυτόν. Εκατοντάδες στελέχη της ΝΔ θέλουν να συνεισφέρουν σε μια μεγαλειώδη προσπάθεια για να συντριβεί το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ . Δεν θέλουν πόστα δεν θέλουν δόξες και τιμές απλά νιώθουν οργή για τις συκοφαντίες εναντίον της παράταξης. Αυτήν την οργή πρέπει να χρησιμοποιήσει ο Σαμαράς και να την μετουσιώσει σε πολιτικό μέσο για την αναρρίχηση του στην εξουσία. Είναι καιρός οι πραιτοριανοί του Αντωνη Σαμαρά να καλύψουν τον δημόσιο χώρο. Τέρμα πια οι αποτυχημένες μαζώξεις των αγανακτισμένων. Ήρθε η ώρα της Γαλάζιας Επανάστασης!!!!!

http://dexter-dexter1.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα